Τρίτη 17 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Εως αύριο η ανάκληση προτιμήσεων στα μηχανογραφικά

Ξανανοίγει η πλατφόρμα για το φοιτητικό επίδομα

Εληξε χτες η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και, πλέον, οι υποψήφιοι έχουν μόνο το δικαίωμα μερικής ή ολικής ανάκλησης των προτιμήσεών τους έως και αύριο Τετάρτη.

Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να επισκεφθούν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams-delpref.it.minedu.gov.gr. Μέσω αυτής της εφαρμογής, θα μπορούν μόνο να διαγράψουν κάποια/κάποιες από τις προτιμήσεις τους ή και όλες. Ομως, δεν θα μπορούν να αλλάξουν τη σειρά των προτιμήσεων ούτε να προσθέσουν νέες προτιμήσεις. Μετά τη διαγραφή οριστικοποιούν εκ νέου το μηχανογραφικό δελτίο, το οποίο διατηρεί τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου αλλά με νεότερη ημερομηνία.

  • Ακόμα, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι ανοίγει ξανά στις 27 Ιούλη και θα παραμείνει ενεργή έως τις 31 Ιούλη η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος των 1.000 ευρώ, ακαδημαϊκού έτους 2017 - 2018. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση ή να οριστικοποιήσουν την αίτηση που αποθήκευσαν προσωρινά, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://stegastiko.minedu.gov.gr/

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ