Σάββατο 20 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΡΙΝΙΟ
Αύριο η σύσκεψη για τον καπνό

Ο υπουργός Γεωργίας συνεχίζει την πολιτική κοροϊδίας των καπνοπαραγωγών

Οι αρνητικές εξελίξεις για τον καπνό που δρομολογούνται αυτή την εποχή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θα είναι το κυρίαρχο θέμα της σύσκεψης που διοργανώνει αύριο Κυριακή στο Αγρίνιο η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.

Στη σύσκεψη που θα γίνει στις 10.30 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Πάρκου στο Αγρίνιο, εκτός από το θέμα του καπνού, θα γίνει συζήτηση και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα αγροτικά προϊόντα και η κτηνοτροφία, καθώς και για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του νομού. Στην πρόσκληση συμμετοχής στη σύσκεψη, που έχει απευθύνει η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας προς τους μαζικούς φορείς και οργανώσεις του νομού επισημαίνεται εκτός των άλλων ότι «πρότασή μας είναι να προχωρήσουμε μαζί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο τέλος του μήνα στο Αγρίνιο, στην πλατεία Δημοκρατίας».

Ο δρόμος της αγωνιστικής αντιπαράθεσης στα ολέθρια σχέδια της ΕΕ είναι και ο μοναδικός δρόμος σωτηρίας των καπνοπαραγωγών, μιας και η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Γεωργίας ακολουθούν μια πολιτική κοροϊδίας και υποτέλειας στις εντολές του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών. Στα πλαίσια αυτά ο υπουργός Γεωργίας ανακοίνωσε χτες για λόγους δημιουργίας εντυπώσεων πάλι, ότι του απέστειλε μια επιστολή ο Ιταλός υπουργός Γεωργίας Α. Αλεμάνο στην οποία εκφράζονται οι ευχαριστίες του για τη θέση του Γ. Ανωμερίτη. Στην ανακοίνωση επίσης αναφέρεται ότι και ο Ιταλός υπουργός Γεωργίας έστειλε ανάλογη επιστολή στον επίτροπο Γεωργίας της ΕΕ. Βέβαια ο Γ. Ανωμερίτης δεν έδωσε στη δημοσιότητα το αντίγραφο της επιστολής του Ιταλού ομολόγου του, αλλά αν είναι και αυτή σαν τη δική του επιστολή και δόθηκε η ίδια απάντηση από τον επίτροπο Γεωργίας της ΕΕ, τότε θα κλάψουν μαζί και οι Ελληνες και οι Ιταλοί καπνοπαραγωγοί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ