Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKETLEAGUE
Μεταγραφών συνέχεια

Κολοσσός Ρόδου: Κάτοικος Ρόδου θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Αμερικανός γκαρντ Ταϊρίκ Ντουρέν, που υπέγραψε συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ύψους 1,83 μ., είναι γεννημένος στις 15 Οκτώβρη του 1991 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2014/15 στην κυπριακή ΑΕΚ.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε σε Πολωνία και Γαλλία με τη φανέλα των Τρεφλ Σόποτ και SOMB, αντίστοιχα, ενώ τη χρονιά που πέρασε, επέστρεψε στην ομάδα της Λάρνακας, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 13,6 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ, στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Κύμη: Παίκτης της Κύμης θα είναι τη νέα σεζόν ο Αντόνιο Μπάλαρντ, με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να ενισχύεται σημαντικά.

Ο Μπάλαρντ είναι 30 ετών, έχει ύψος 1,93 μ. και αγωνίζεται κυρίως ως small forward. Την προηγουμένη σεζόν έπαιξε στο ελβετικό πρωτάθλημα. Με την προσθήκη του η Κύμη συμπλήρωσε μια πεντάδα Αμερικανών παικτών και απομένει μια ακόμη μεταγραφή για να ολοκληρώσει τους ξένους που δικαιούται. Παράλληλα, ο κόουτς Καστρίτης εξετάζει και περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, έχοντας σκοπό να έχει στη διάθεσή του πλήρες ρόστερ με την έναρξη της προετοιμασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ