Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κινηματογράφος στις γειτονιές της Πάτρας

Με την προβολή δύο εξαιρετικών ταινιών κλείνει την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου στις γειτονιές και τις συνοικίες της Πάτρας ο Δημοτικός Κινητός Κινηματογράφος.

Σήμερα, Παρασκευή, η «μεγάλη οθόνη» του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου θα στηθεί στις 9.30 το βράδυ στην πλατεία Παναχαϊκής, όπου θα προβληθεί η ταινία «Πιο δυνατός απ' το διάβολο», ένα αναπάντεχο φιλμ νουάρ, δοσμένο με τη σκηνοθετική ματιά του John Huston. Ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ συνοδευόμενος από δύο γλυκύτατες και ταλαντούχες κοπέλες, την Τζένιφερ Τζόουνς και την Τζίνα Λολομπριτζίντα, καθώς και από άξιους ηθοποιούς όπως ο Ρόμπερτ Μόρλεϊ και ο Πίτερ Λορ, πρωταγωνιστούν σε ένα θρυλικό φιλμ. Πάνω από όλα, όμως, ξεχωρίζει το διακεκριμένο αποτύπωμα του σκηνοθέτη Τζον Χιούστον, ο οποίος μαζί με τον Τρούμαν Καπότε προσάρμοσαν το σενάριο βασιζόμενοι σε ένα μυθιστόρημα του Τζέιμς Χέλβικ.

Την Κυριακή 5 Αυγούστου, ο Δημοτικός Κινητός Κινηματογράφος «μεταφέρεται» στο Νότιο Πάρκο, με τους φίλους του κινηματογράφου να παρακολουθούν την ταινία «Η Διεθνής», την οποία σκηνοθετούν οι Sirri Sureyya Onder και Muharrem Gulmez.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ