Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης

-- Πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ηρωικούς αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου πραγματοποιεί την Κυριακή 12 Αυγούστου, στις 11 π.μ. στη θέση Λέκκα, στο κοινοτάφιο των μαχητών του ΔΣ Σάμου η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση προς τιμήν των πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας διοργανώνει την Κυριακή 12 Αυγούστου ο Σύλλογος των Απανταχού Σαϊδονιτών, σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της Σαϊδόνας στο δήμο Δυτικής Μάνης. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 π.μ., στο χώρο του μνημείου στη Σαϊδόνα Μεσσηνίας.

-- Το Παράρτημα Χανίων της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 12 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., στο Κατσωματάδο Κισσάμου (στο δρόμο για Ελαφονήσι, στο χώρο του μνημείου) για τη μάχη και το συντριπτικό χτύπημα που έδωσε ο ΕΛΑΣ στη σήραγγα Τοπολίων ενάντια στους φασίστες Γερμανούς.

-- Εκδήλωση τιμής στη μνήμη του Καπετάν Αγραφιώτη (Μπότση Βασίλη) και των άλλων Καστανιωτών αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τις ιδέες και τα ιδανικά του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, οργανώνει το Παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Καστανιάς Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ