ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μεταγραφές λίγες και καλές

Ο Αλμπέρτο Μπιγκόν δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το φλέγον θέμα των αποκτήσεων

Πέμπτη 16 Δεκέμβρη 1999

Λίγες αλλά καλές θα είναι οι μεταγραφές που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός κατά την περίοδο του Δεκέμβρη, σύμφωνα με όσα τονίζει και ο προπονητής του, Αλμπέρτο Μπιγκόν. Οπως διευκρίνισε, η ομάδα του θα αποκτήσει κάποιους παίκτες χωρίς όμως να μπει στη διαδικασία να αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί. Αιτία; Θα ήταν ασέβεια για τους ήδη υπάρχοντες. «Δε συνηθίζω να μιλώ για παίκτες που δε βρίσκονται στα αποδυτήρια της ομάδας μου, καθώς αυτό θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς αυτούς που έχουμε. Από την άλλη, αν ειπωθούν συγκεκριμένα ονόματα, μπορεί να ανέβει απότομα το κασέ και η μεταγραφή να είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί», επισήμανε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πρωταθλητών. Οσον αφορά το θέμα Πέπε Σινιόρι, που ιταλικές εφημερίδες τον έφερναν να συζητάει με τον Ολυμπιακό, ο Μπιγκόν διευκρίνισε ότι γνωρίζει το πόσο καλά περνάει ο Σινιόρι στην Μπολόνια και δε θα θέλει να φύγει από εκεί.

Πάντως, ο Ιταλός τεχνικός δεν έμεινε μόνο στα μεταγραφικά καθώς αναφέρθηκε και στην κούρσα του πρωταθλήματος. «Το πρωτάθλημα αποτελεί μια μεγάλη μάχη μέχρι τέλους γι' αυτό θα πρέπει να προσπαθείς συνέχεια. Ο βασικός αντίπαλός μας, ο Παναθηναϊκός, έχει πολύ καλή ομάδα, άριστα οργανωμένη και γι' αυτό εμείς θα πρέπει να προσέχουμε». Για τον επικείμενο αγώνα με τον Πανηλειακό στον Πύργο για το Κύπελλο ο Αλμπέρτο Μπιγκόν εξήγησε πως υπάρχουν διαφορές από αυτόν του πρωταθλήματος. «Ενας αγώνας Κυπέλλου είναι πάντα διαφορετικός από αυτόν του πρωταθλήματος. Αλλωστε, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε εκτός έδρας. Οπως έδειξε ο Πανηλειακός διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα ικανή να κάνει τη ζημιά. Στόχος δικός μας είναι να παίξουμε όπως στο Β` ημίχρονο του μεταξύ μας αγώνα για το πρωτάθλημα, όπου καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, για τους τραυματισμούς των Νινιάδη και Καραπιάλη και πόσο μπορούν να επηρεάσουν την ομάδα, αφού λείπει και ο Τζιοβάνι, ο τεχνικός των πρωταθλητών επισήμανε: «Οι τραυματισμοί των Καραπιάλη - Νινιάδη, σε συνδυασμό με αυτόν του Τζιοβάνι και τη φυγή του Ζάχοβιτς κάνουν την ομάδα να παρουσιάζεται πιο φτωχή τεχνικά απ' ό,τι την είχα γνωρίσει όταν ήρθα, αλλά όμως έχει αυτοπεποίθηση. Εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε ότι υπάρχουν οι λύσεις».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πόλος έλξης το ΟΑΚΑ (2000-02-16 00:00:00.0)
Δοκιμασία στην Πάτρα (2000-01-29 00:00:00.0)
Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μπάγεβιτς (1999-01-23 00:00:00.0)
Στα μέτρα των πρωτοπόρων (1997-02-23 00:00:00.0)
Αυτοψία Μπάγεβιτς (1997-01-25 00:00:00.0)
Μονομαχία "δικεφάλων" (1997-01-04 00:00:00.0)