Σάββατο 23 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μπάγεβιτς

Ενδεκάδα - έκπληξη ετοιμάζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Ντούσκο αναμένεται να "κρατήσει" παίκτες εκτός 11άδας που έχουν πρόβλημα καρτών, αφού το ντέρμπι της άλλης βδομάδας με την ΑΕΚ ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για την υπόθεση τίτλος.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" χρησιμοποίησε με τους αναπληρωματικούς τους Γεωργάτο, Λουτσιάνο, Πουρσανίδη, Μαυρογενίδη, που είναι στο όριο κίτρινων καρτών, δείχνοντας να μη ρισκάρει τη συμμετοχή τους στο ματς με τους "κυανέρυθρους". Ετσι, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους: Ελευθερόπουλο, Γιαννακόπουλο, Τζόρτζεβιτς, Καραταϊδη, Ανατολάκη, Αντζα, Καραπιάλη, Νινιάδη, Αλεξανδρή, Ιβιτς, Γκόγκιτς.

Αναφερόμενος στο ματς ο τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε: "Είναι ένα δύσκολο ματς, αφού ο Πανιώνιος δεν έχει να χάσει τίποτα και θα παίξει χωρίς άγχος. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ώστε να μείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας".

  • Στο τέλος Μάρτη αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο ομογενής παίκτης της "Ελλάδας Μελβούρνης" Κώστας Μπλάτσης ώστε να δοκιμαστεί από τους "ερυθρόλευκους".
  • Οσον αφορά στα μεταγραφικά, ο Αλέξης Αλεξανδρής και ο Ιλια Ιβιτς περιμένουν στο... ακουστικό τους από Τσάρλτον και ΣέλτικΚάλιαρι, αντίστοιχα, τις επίσημες προτάσεις. Πάντως ο χρόνος που περνά είναι σε βάρος τους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ