Σάββατο 23 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Αλλάζει 11άδα στη Βέροια

Ενας ακόμη παίκτης, Βραζιλιάνος αυτή τη φορά, θα δοκιμαστεί τις επόμενες μέρες στην Παιανία, ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για τον 28χρονο μέσο Αλεσάντρο Βιέιρα Ντος Σάντος, που έχει τεθεί πλέον στο "μικροσκόπιο" του Βασίλη Δανιήλ.

Στο μεταξύ για το αυριανό εκτός έδρας ματς στη Βέροια ο Καβαλιώτης τεχνικός αναμένεται να αλλάξει και πάλι την 11άδα. Σκέφτεται ο κόουτς να επαναφέρει το σχήμα με τους δυο στόπερ και έναν καθαρόαιμο κυνηγό. Οι Μιλόγεβιτς, Κόλα, Γκούμας εξέτισαν την ποινή τους και η συμμετοχή των δυο πρώτων θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

Ο Σέρβος θα παίξει λίμπερο, ενώ ο Αλβανός θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Ερικ Μίκλαντ. Αμφίβολη είναι η παρουσία του Γκούμα αφού ο τεχνικός του "τριφυλλιού" δείχνει, προς το παρόν, να προτιμάει τους Αλεξόπουλο, Μπασινά για το κέντρο της άμυνας.

Στην επίθεση το γνώριμο ρόλο του "κρυφού" επιθετικού, πίσω από τον Κριστόφ Βαζέχα, θα αναλάβει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ενώ ο Ιγκορ Σιμπνιέφσκι θα μείνει στον πάγκο.

"Ο αγώνας στη Βέροια είναι κρίσιμος. Η αντίπαλός μας κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και θα τα δώσει όλα για να πάρει τους βαθμούς. Ομως κι εμείς θέλουμε τους πόντους της νίκης για να διατηρηθούμε στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για μας".

* Από την πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ κοινοποιήθηκε στην "πράσινη" ΠΑΕ η επιβολή προστίμου στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ με Λανς και Αρσεναλ. Για τον μεν πρώτο αγώνα επιβλήθηκε το υψηλότερο χρηματικό πρόστιμο (50.000 ελβετικά φράγκα) για ρίψη βεγγαλικών, ενώ για το παιχνίδι με τους Αγγλους 20.000 ελβετικά φράγκα για τις ίδιες παραβάσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ