Κυριακή 23 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στα μέτρα των πρωτοπόρων

Ολυμπιακός και ΑΕΚ υποδέχονται Απόλλωνα και Καλαμάτα αντίστοιχα

Στο λεκανοπέδιο της Αττικής θα γίνουν τα δύο σπουδαιότερα ματς της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Στο Φάληρο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα, ενώ στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Καλαμάτα. Εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι αναμένεται να επικρατήσουν. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Καβάλας με τον ΟΦΗ. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα ζευγάρια της αγωνιστικής.

Με απουσίες ο Ολυμπιακός

Στο Στάδιο Καραϊσκάκη ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε από τους παίκτες του αυξημένη προσοχή: "Ο Απόλλωνας δεν έχει να χάσει τίποτα και αυτό τον κάνει περισσότερο επικίνδυνο. Εμείς πρέπει να έχουμε το νου μας στο συγκεκριμένο ματς και όχι στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ της ερχόμενης Τετάρτης. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης". Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γρηγόρη Γεωργάτου που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ακόμη σε οριακό σημείο καρτών βρίσκονται και οι Σαμπανάτζοβιτς, Βαρεσάνοβιτς, Καραπιάλης. Εκτός απροόπτου οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με τους: Ελευθερόπουλο, Βαρεσάνοβιτς, Καραταϊδη, Νταμπίζα, Ανατολάκη, Πασσαλή, Αμανατίδη, Αλεξανδρή, Νινιάδη, Καραπιάλη, Γκόγκιτς.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 8μμ (ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡΤ).

ΑΕΚ: Σύνθεση ανάγκης

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα η ΑΕΚ στο "Νίκος Γκούμας" θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα. Ο Πέτρος Ραβούσης δε θα έχει στη διάθεση τους τιμωρημένους Κωστένογλου, Μπατίστα, Βλάχο καθώς και τον τραυματία Μαλαδένη. Ενδεχόμενα θα ξεκουράσει και τον Στέλιο Μανωλά. Πιθανή 11άα για την Ενωση: Ατματζίδης, Β. Καραγιάννης, Κασάπης, Ντόμπος, Μαχαιρίδης, Μπορμπόκης, Μαρτσέλο ή Κοπιτσής, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Κωστής, Νικολαϊδης: "Μπορεί η Καλαμάτα να προέρχεται από βαριά ήττα την περασμένη Κυριακή, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι ένας ευκαταφρόνητος αντίπαλος. Κάθε άλλο. Προσοχή και σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις πόντους", είναι τα λόγια του Ραβούση για το ματς αυτό που θα ξεκινήσει στις 5μμ (ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡΤ).

Το ντέρμπι της επαρχίας

Στην Καβάλα θα κοντραριστούν δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η τοπική ομάδα θα αγωνιστεί με τον ΟΦΗ.

Στο Χαριλάου ο Αρης που αντιμετωπίζει άμεσα το φάσμα του υποβιβασμού θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό και πάση θυσία θέλει τους τρεις πόντους.

"Μονόδρομος" επίσης είναι και για την Ξάνθη η νίκη σε βάρος του Ηρακλή, αφού βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Φυσικά ο Γηραιός είναι σκληρό καρύδι. Στην Πάτρα η Παναχαϊκή θα φιλοξενήσει τη Βέροια, ενώ αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι θα γίνει στην Καστοριά, όπου η ουραγός και καταδικασμένη ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό που είναι και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης.

Τέλος, αύριο στο Βύρωνα (3μμ ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡΤ) ο Αθηναϊκός θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στα μέτρα των φαβορί (2012-01-14 00:00:00.0)
Πλούσιο πρόγευμα (1997-09-27 00:00:00.0)
Με διαφορετικά κίνητρα (1997-05-10 00:00:00.0)
Με διαφορετικά κίνητρα (1997-05-10 00:00:00.0)
Μονομαχία "δικεφάλων" (1997-01-04 00:00:00.0)
Κρίσιμη καμπή (1996-12-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ