Σάββατο 27 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Πλούσιο πρόγευμα

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Καλαμάτα

Η μάχη της Κρήτης ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό είναι το... πρόγευμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Εθνικής που αρχίζει σήμερα. Ενα ακόμη ματς θα γίνει στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Καλαμάτας. Τα τελευταία νέα από τις δυο συναντήσεις:

ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Στο Ηράκλειο (18.45 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στην 11άδα και έτσι εκτός απροόπτου το ματς θα ξεκινήσουν οι: Τοχούρογλου, Βαρεσάνοβιτς, Καραταϊδης, Ανατολάκης, Πουρσανίδης, Γιαννακόπουλος, Γεωργάτος, Μαυρογενίδης ή Καραπιάλης, Οφορίκουε, Τζόρτζεβιτς, Γκόγκιτς ή Ιβιτς.

Αναφερόμενος στο ματς ο Ντούσκο δήλωσε: "Βρισκόμαστε σε πιο δύσκολη θέση από τον ΟΦΗ, γιατί δεχτήκαμε ήττα στην έδρα μας από την ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Από τη μεριά του ο Εγκε Γκέραρντ δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Νίκο Τσιαντάκη: "Είναι ένα δύσκολο ματς όμως πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να πάρουμε τη νίκη", τόνισε ο τεχνικός των Κρητικών.

ΠΑΟΚ - Καλαμάτα

Στην Τούμπα (20.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την "ομόχρωμή" του Καλαμάτα και επιζητά τους τρεις βαθμούς της επιτυχίας. Το σύνθημα που επικρατεί στο "δικέφαλο" της Θεσσαλονίκης είναι "νίκη και μόνο νίκη" αφού οι μόλις 2 βαθμοί συγκομιδή στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν φέρει... μουρμούρα στους κύκλους των διοικούντων.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης θα έχει στη διάθεσή του και τον Τζο Νάγκμπε που εξέτισε την ποινή του.

Στην αντίπερα όχθη, η Καλαμάτα θα προσπαθήσει με κλειστή άμυνα να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ