ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»
Να φτάσουν σε δεκάδες χιλιάδες νέους οι Θέσεις του ΚΣ της ΚΝΕ
Πέμπτη 30 Αυγούστου 2001

Με το «Ριζοσπάστη» στο χέρι θα εξορμήσουν αυτή την Κυριακή, 2 του Σεπτέμβρη, τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ - παρέα με τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος - με στόχο να φτάσουν πλατιά στο λαό και ιδιαίτερα στη νεολαία οι Θέσεις του ΚΣ της ΚΝΕ για το 8ο Συνέδριο της Οργάνωσης, που θα υπάρχουν, σε ειδικό ένθετο, σ' αυτό το κυριακάτικο φύλλο.

Το 8ο Συνέδριο της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί στις 21, 22 και 23 Δεκέμβρη, στην Αθήνα. Ως το τέλος Σεπτέμβρη θα ολοκληρωθεί η συζήτηση των Θέσεων του ΚΣ στα καθοδηγητικά όργανα της ΚΝΕ και μετά θα ξεκινήσει η συζήτησή τους στις Οργανώσεις Βάσης. Αργότερα θα πραγματοποιηθούν οι Τομεακές, οι Νομαρχιακές και οι Συνδιασκέψεις Περιοχών της ΚΝΕ, απ' όπου θα εκλεγούν οι αντιπρόσωποι για το Συνέδριο. Πέρα όμως από την εσωοργανωτική διαδικασία που ακολουθείται ενόψει του Συνεδρίου, στόχος της ΚΝΕ είναι να συζητηθούν οι Θέσεις με τους νέους και τις νέες, στο πλαίσιο της σταθερής επικοινωνίας που έχει κατακτήσει η Οργάνωση με τη νέα γενιά.

Οπως λέει στο «Ρ» η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, η δημοσίευση των Θέσεων «βρίσκει την Οργάνωσή μας να δίνει με όλες της τις δυνάμεις τη μάχη για την επιτυχία των εκδηλώσεων του 27ου Φεστιβάλ, που προετοιμάζεται για να κορυφώσει τις εκδηλώσεις του στις μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα και στην Αθήνα με το κεντρικό τετραήμερο». Με αυτό το δεδομένο, τονίζει ότι «με τις θέσεις ανοίγει μια μεγάλη συζήτηση που δεν αφορά μόνο τα στελέχη και τα μέλη της Οργάνωσης, αλλά όλους τους νέους και τις νέες. Γι' αυτό και η Οργάνωσή μας προετοιμάζεται για να δώσει με επιτυχία την πρώτη μάχη αυτή της πανεξόρμησης με το "Ρ", φιλοδοξώντας να φτάσουν οι θέσεις σε όλα τα μέλη και σε όλους τους χώρους της νεολαίας, καλύπτοντας τους φιλόδοξους στόχους διακίνησης που έχει ήδη βάλει».

Η Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ έχει στόχο να διακινήσει αυτή την Κυριακή 10.000 φύλλα του «Ρ», με εξορμήσεις στο κέντρο της πόλης, στις γειτονιές, αλλά και άνθρωπο τον άνθρωπο, στο συμμαθητή, στο συνάδελφο, στο φίλο. Οι ΚΝίτες κι οι ΚΝίτισσες όχι μόνο θα δώσουν τις Θέσεις για το Συνέδριο, αλλά θα συζητήσουν κιόλας με χιλιάδες νέους και νέες.

Αντίστοιχα αυξημένοι είναι και οι στόχοι της Σπουδάζουσας Αθήνας, που παρήγγειλε 50% περισσότερα φύλλα απ' ό,τι συνήθως στις κυριακάτικες εξορμήσεις. Τα μέλη και τα στελέχη της Σπουδάζουσας θα διακινήσουν τις Θέσεις στις σχολές που ανοίγουν από Δευτέρα καθώς ξεκινάει η εξεταστική περίοδος. Στόχος τους είναι να απευθυνθούν σε όλους τους φίλους της Οργάνωσης, τα μέλη και τους ψηφοφόρους της Πανσπουδαστικής και να συζητήσουν μαζί τους για τη σημασία του Συνεδρίου, για την ανάγκη να δυναμώσουν οι αγώνες, να φτάσει πλατιά στη νέα γενιά η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το κύρος που αποκτά το ΚΚΕ στους φοιτητές μπορεί να διευρυνθεί, μπορεί τώρα να γίνει βήμα συμπόρευσης (2023-01-20 00:00:00.0)
Μαχητικά με τις Θέσεις του ΚΣ της ΚΝΕ για το 11ο Συνέδριο (2014-09-21 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ (2013-03-13 00:00:00.0)
Η υψηλότερη διακίνηση των τελευταίων χρόνων (2008-01-16 00:00:00.0)
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η κινητοποίηση (2004-10-20 00:00:00.0)
Ενθουσιώδης υποδοχή με μαζική διακίνηση (2001-09-04 00:00:00.0)