Τετάρτη 16 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΙΔΕΙΑ
«ΟΔΗΓΗΤΗΣ»
Η υψηλότερη διακίνηση των τελευταίων χρόνων

Δυναμική εκκίνηση κάνει η εφημερίδα της ΚΝΕ, που κυκλοφορεί ξανά αυτοτελώς

Νεανικά χαμόγελα, ενθουσιασμός και μια αγκαλιά «Οδηγητές» στο χέρι. Συνεργεία της ΚΝΕ «όργωσαν» γειτονιές, στέκια νεολαίας και φοιτητικές εστίες το Σαββατοκύριακο και συνέχισαν τη διακίνηση του «Ο» χτες σε τόπους δουλιάς, σχολεία, πανεπιστήμια. Από την πρώτη μέρα αυτοτελούς κυκλοφορίας του «Ο» τα μέλη της ΚΝΕ ρίχτηκαν μαζικά στη μάχη, για να φτάσει παντού το έντυπο της νεολαίας, γιατί η αλήθεια γράφεται με κόκκινο. Τρεις μέρες μετά, η ανταπόκριση της νεολαίας - και όχι μόνο - καταγράφεται ιδιαίτερα ενθαρρυντική και η διακίνηση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Ηδη πολλές οργανώσεις έχουν διακινήσει όλα τα φύλλα που είχαν παραγγείλει και πλέον «σηκώνουν» τα φύλλα από τα περίπτερα...

Οπως όλα δείχνουν, σχολιάζει ο Γιώργος Ελταχήρ, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υπεύθυνος για τον «Ο», «το πρώτο φύλλο του "Ο" θα σημειώσει την υψηλότερη διακίνηση των τελευταίων χρόνων». Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε δυο μέρες η διακίνηση έφτασε τη συνολική διακίνηση του «Ο» με τον οποίο δημοσιεύτηκαν οι θέσεις για το 9ο Συνέδριο της ΚΝΕ, ενώ όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσει και τη διακίνηση του προεκλογικού φύλλου.

Η επίσημη «πρώτη» του «Ο» με τη νέα του μορφή, αναδεικνύει τις δυνατότητες που υπάρχουν να φτάνει το περιοδικό της νεολαίας πλατιά. Η πολύ καλή εκκίνηση δείχνει το δρόμο για να συνεχιστούν οι εξορμήσεις με τους ίδιους ρυθμούς όλο τον μήνα. Και είναι εφαλτήριο, ώστε κάθε νέα έκδοση του «Ο» να είναι και ένας νέος στόχος, να γίνει ο «Ο» το πρώτο έντυπο της νεολαίας, να φτάνει στα χέρια όλο και περισσότερων νέων ανθρώπων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ