ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 25 Μάη 2019 - Κυριακή 26 Μάη 2019
Σελ. /40
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ
Η θέση κάθε αγωνιστή είναι εδώ, με το ΚΚΕ!

Κάλεσμα μάχης στο επιστέγασμα της προεκλογικής δραστηριότητας από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής

Σε νοσοκομείο της Αττικής
Σε νοσοκομείο της Αττικής
Με την παρουσία του στη συναυλία στήριξης του ΚΚΕ, που διοργάνωσαν οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού του Κόμματος, με το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη» και τη Νατάσσα Μποφίλιου, την περιοδεία στο ΙΚΑ Αγ. Αναργύρων την ίδια μέρα, την περιοδεία την Παρασκευή στο Πέραμα μαζί με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, και την παρουσία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πετρούπολη ολοκλήρωσε την προεκλογική του δραστηριότητα ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μια δραστηριότητα που περιλάμβανε περιοδείες σε δεκάδες χώρους δουλειάς, εργοτάξια, βιομηχανίες, δημοτικές υπηρεσίες, σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κέντρα πολιτισμού και αθλητισμού και πολλά ακόμα, ερχόμενος σε επαφή με εκατοντάδες εργαζόμενους. Επίσης, δεκάδες ανοιχτές συγκεντρώσεις σε γειτονιές, συσκέψεις και συναντήσεις με μαζικούς φορείς, που μετέφεραν τα προβλήματά τους, π.χ. στο Πεδίον του Αρεως με τον Σύλλογο «Αθηνά» για την άσχημη κατάσταση του πάρκου, στο Γραμματικό με τους τοπικούς συλλόγους για τη δίκαιη διεκδίκηση να μη λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ κ.λπ. Τη δική τους αξία είχαν οι θεματικές παρεμβάσεις, όπως η εκδήλωση για τον Αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων, για τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Φυλή, για το παραλιακό μέτωπο στο Ελληνικό, για τις καταστροφές στο Μάτι στη Ραφήνα, για την αντιπυρική θωράκιση και την προστασία του δάσους στην Καισαριανή. Από όλη αυτήν τη δραστηριότητα αναδείχθηκαν τα σοβαρά προβλήματα, οι τραγικές ελλείψεις, με χαρακτηριστικές εκείνες στις υποδομές πολιτικής προστασίας, που ο λαός πλήρωσε ακριβά, θρηνώντας θύματα τα τελευταία χρόνια. Αναδείχθηκαν η διεκδίκηση της μόνιμης και σταθερής δουλειάς, η εναντίωση στο αίσχος των πολλαπλών σχέσεων εργασίας, όπως συμβαίνει στους εργάτες των δήμων, με τα 5μηνα, την «κοινωφελή εργασία» κ.λπ. Δόθηκε βήμα για να ακουστούν τα δίκαια αιτήματα να κλείσει η υγειονομική βόμβα στη Φυλή, για φιλολαϊκή διαχείριση των απορριμμάτων, στον αντίποδα της πολιτικής κυβέρνησης και Περιφέρειας (ΣΥΡΙΖΑ).

Στο εργοτάξιο ανάπλασης του Φαληρικού Ορμου
Στο εργοτάξιο ανάπλασης του Φαληρικού Ορμου
Τις τελευταίες μέρες ο Γ. Πρωτούλης τόνισε την ανάγκη να εκφραστούν στην κάλπη τα θετικά μηνύματα, η τάση επανασυσπείρωσης δυνάμεων γύρω από το Κόμμα. Οπως είπε σε μία από τις παρεμβάσεις του, «δίνουμε τη μάχη, δεν αφήνουμε ούτε λεπτό, να μη χαθεί ούτε μια κόκκινη ψήφος. Είναι πάρα πολλοί οι αγωνιστές που προσεγγίζουν το ΚΚΕ, αν και οι δρόμοι μας μπορεί να χώρισαν τα προηγούμενα χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι κάθε προοδευτικός άνθρωπος που έχει βγάλει συμπεράσματα τα τελευταία χρόνια, κάθε αγωνιστής που δεν ξεπουλήθηκε, που δεν ενσωματώθηκε και συνέχισε να παλεύει, αυτήν τη στιγμή να είναι μαζί μας, εδώ, με το ΚΚΕ. Αυτή είναι η δύναμή μας και η ελπίδα, και θα είναι ακόμα μεγαλύτερη δύναμη την επόμενη μέρα, περισσότεροι να είμαστε στους δρόμους του αγώνα, γιατί τα περισσότερα προβλήματα θα είναι εδώ από Δευτέρα. Γι' αυτό πρέπει ο λαός να έχει περισσότερους εκλεγμένους κομμουνιστές δημάρχους, περισσότερους εκλεγμένους στα Περιφερειακά Συμβούλια, στο Ευρωκοινοβούλιο. Πιο δυνατό το ΚΚΕ παντού. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια!».


ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Τώρα μπορεί να γίνει αποφασιστικό βήμα για πιο ισχυρό ΚΚΕ

Στα μαγειρεία του Δημοτικού Βρεφοκομείου
Στα μαγειρεία του Δημοτικού Βρεφοκομείου
Δεν έμεινε γειτονιά της Αθήνας που να μην επισκέφθηκε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του Κόμματος «όργωσαν» την πρωτεύουσα, βρέθηκαν σε εγκαταλειμμένες συνοικίες, συζήτησαν τα οξυμένα προβλήματα, έκαναν γνωστές τις παρεμβάσεις των εκλεγμένων στα Δημοτικά Συμβούλια, ανέδειξαν τις ευθύνες της δημοτικής αρχής και της κυβέρνησης για τα υψηλά τέλη, για τις ιδιωτικοποιήσεις, για όλα αυτά που βασανίζουν τους εργαζόμενους.

Ο Ν. Σοφιανός επισκέφθηκε δεκάδες σχολεία, όλες τις υπηρεσίες του δήμου, τα νοσοκομεία του κέντρου, δημοτικά ιατρεία, αστυνομικές υπηρεσίες, τράπεζες, αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλούς ακόμα χώρους δουλειάς.

Την περασμένη βδομάδα επισκέφθηκε τους εργαζόμενους στα μαγειρεία Β' του Δημοτικού Βρεφοκομείου, στους Αμπελόκηπους, που καλύπτουν όχι μόνο τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του δήμου, αλλά ετοιμάζουν μερίδες φαγητού και για το Ιδρυμα Χατζηκώστα, την «Κιβωτό του Κόσμου» και το Γηροκομείο Αθηνών. Εχει αυξηθεί δηλαδή η δουλειά που πρέπει να κάνουν καθημερινά, ενώ και σε αυτήν την υπηρεσία οι ανάγκες σε προσωπικό καλύπτονται από εργαζόμενους που «ανακυκλώνονται», με εργαζόμενους μέσω ΕΣΠΑ και ΟΑΕΔ, ακόμα και με συμβασιούχους που παραμένουν σε αυτήν την κατάσταση ομηρίας για 17 χρόνια!

Περιοδεία στα Πετράλωνα
Περιοδεία στα Πετράλωνα
«Θέλουν να τελειώνουν με τη μόνιμη και σταθερή εργασία. Είναι κεντρική επιλογή της ΕΕ και αυτών που κυβέρνησαν και κυβερνούν και δεν αφορά αυτή η κατάσταση μόνο το δικό μας δήμο», ανέφερε ο Νίκος Σοφιανός. Από τους εργαζόμενους εκφράστηκαν η αναγνώριση της συμβολής και της στήριξης των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ στις διεκδικήσεις και τον αγώνα των συμβασιούχων τα προηγούμενα χρόνια, η αναγνώριση της ανάγκης να είναι δυνατή η «Λαϊκή Συσπείρωση», που είναι ο μόνος συνδυασμός που δεν αποδέχεται αυτήν την εργασιακή ζούγκλα.

«Θέλουμε να προβληματιστεί ο κόσμος, να βγάλετε συμπεράσματα από την πείρα σας. Εχουν συμφέρον και οι εργαζόμενοι του δήμου να είναι ισχυρό το ΚΚΕ στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Εχουν συμφέρον από ισχυρό ΚΚΕ στην Περιφέρεια, στην Ευρωβουλή. Να γίνει τώρα ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά που θα δώσει αισιοδοξία σε έναν κόσμο που πιστεύει ότι τίποτα δεν γίνεται, να στείλουμε πολλαπλό μήνυμα ότι δεν θα κάνουμε άλλο πίσω από τις ανάγκες μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σοφιανός.

Τις τελευταίες μέρες, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» βρέθηκε μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σε συνοικίες, όπως τα Θυμαράκια, τα Ανω Πετράλωνα, το Μοναστηράκι και η Πλάκα, τα Σεπόλια και το Παγκράτι.

Τέλος, το πρωί της Παρασκευής, μαζί με τον Γιώργο Παλιούρα, υποστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αθήνας, επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, καλώντας το προσωπικό να σκεφτεί την «επόμενη μέρα», «την ανάγκη να υπάρχει ισχυρό μήνυμα απέναντι σε αυτήν τη λαίλαπα, σε αυτήν την πολιτική, στο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες ενός κόσμου που δεν αντέχει άλλο να χάνονται κατακτήσεις, δικαιώματα και που δεν αντέχει άλλο να διαλέγει το "μικρότερο κακό"».


ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ
Με το ΚΚΕ σηκώνουμε κεφάλι, διεκδικούμε τα δικαιώματά μας

Το Ν. Φάληρο ήταν ένας από τους τελευταίους σταθμούς της υποψήφιας δημάρχου Πειραιά

Περιοδεία στην Πειραϊκή
Περιοδεία στην Πειραϊκή
«Ψηφίζω για πρώτη φορά και θέλω η ψήφος μου να είναι κόκκινη»: Η φράση του νεολαίου επισφραγίζεται με μία θερμή, «γερή» χειραψία με την Διαμάντω Μανωλάκου και μια φωτογραφία. Ηταν η αρχή της μαζικής εξόρμησης σε κεντρικούς δρόμους του Νέου Φαλήρου, την περασμένη Πέμπτη, με την υποψήφια δήμαρχο Πειραιά Δ. Μανωλάκου και μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Το στιγμιότυπο εκτυλίχθηκε μέσα σε ζαχαροπλαστείο και δεν ήταν το μόνο. Σε συζήτηση με συνταξιούχους, η Δ. Μανωλάκου τους καλεί να σκεφτούν την επομένη των εκλογών: «Την επόμενη μέρα η αντιλαϊκή επίθεση και τα προβλήματα θα είναι εδώ και χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ που είναι δύναμη για το λαό. Μη δώσετε σε κανέναν συγχωροχάρτι». Ηταν μία από τις εξορμήσεις, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η προεκλογική δραστηριότητα της υποψήφιας δημάρχου στον Πειραιά, την περασμένη Πέμπτη. Την Παρασκευή η Δ. Μανωλάκου βρέθηκε το πρωί στο Πέραμα, μαζί με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, και το απόγευμα μίλησε σε συγκέντρωση στο Ε' Διαμέρισμα του Πειραιά.

Στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, που βρίσκεται στο επίκεντρο επιχειρηματικών σχεδιασμών και σφοδρών ανταγωνισμών, οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δεν άφησαν μέρα και ώρα που να μη βρέθηκαν στις λαϊκές συνοικίες, στους τόπους δουλειάς. Περιοδείες έγιναν στους Σταθμούς Εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού, όπου η εκμετάλλευση εντείνεται, στα εμπορομάγαζα του κέντρου, στις δημοτικές υπηρεσίες, σε ναυτιλιακές εταιρείες, στην Πειραϊκή που κινδυνεύει από το master plan της COSCO. Σημαντική πρωτοβουλία ήταν η ημερίδα που διοργάνωσε η ΤΕ Πειραιά του Κόμματος με θέμα τον αστικό σχεδιασμό για τον Πειραιά και την πρόταση του ΚΚΕ, που ήταν ένας ακόμα κρίκος ανάμεσα σε δεκάδες συγκεντρώσεις και συσκέψεις στις γειτονιές.

«Η πρώτη μου ψήφος θα είναι κόκκινη»
«Η πρώτη μου ψήφος θα είναι κόκκινη»
Στο Φάληρο, ο ιδιοκτήτης ενός κρεοπωλείου λέει στην Δ. Μανωλάκου: «Είστε οι μόνοι που περνάτε και συζητάτε. Να ξέρετε, ο κόσμος είναι πολύ πικραμένος, απογοητευμένος, αναποφάσιστος». «Προδόθηκε», απαντά η υποψήφια του ΚΚΕ και καλεί σε αγώνα, με το ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή. Ανάλογα ήταν τα στιγμιότυπα και στα περισσότερα καταστήματα όπου πέρασε η Δ. Μανωλάκου. Αμέτρητα τα λαϊκά προβλήματα, από το μεροκάματο, τη σύνταξη, τη φοροληστεία, τους παιδικούς σταθμούς και τα πανάκριβα τιμολόγια στο ρεύμα, μέχρι τα υψηλά δημοτικά τέλη και τις τεράστιες ελλείψεις σε υπηρεσίες, προσωπικό και μέσα. «Αυτήν τη φορά θα ψηφίσω ΚΚΕ. Θα ρίξω κόκκινο στην κάλπη. Αλλωστε, ο πατέρας μου ήταν κομμουνιστής. Είχα ρίξει ροζ, και το μετάνιωσα», αναφέρει χαρακτηριστικά αυτοαπασχολούμενη, σε κατάστημα με ρούχα.

Ενας νέος, υπάλληλος στην πιτσαρία όπου έφτασε το κλιμάκιο του ΚΚΕ, σηκώθηκε να χαιρετήσει. Δήλωσε αναποφάσιστος. «Οσο πιο χαμηλό είναι το ποσοστό του ΚΚΕ τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα για τους εργαζόμενους. Οι νέοι δεν ασφαλίζονται, δουλεύουν για 400 ευρώ, χωρίς ΣΣΕ, που είχαν οι πατεράδες τους. Αυτό τι είναι; Πρόοδος ή πισωγύρισμα; Θα τους επιβραβρεύσεις γι' αυτήν τη μιζέρια με την ψήφο σου; Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και αυτό να εκφραστεί σε όλες τις κάλπες με ισχυρό ΚΚΕ», ανέφερε η Δ. Μανωλάκου.


ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Η δύναμη του ΚΚΕ θα «κατατεθεί» υπέρ των λαϊκών συμφερόντων

Στην Τριανδρία ο τελευταίος σταθμός των επισκέψεων του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Με περιοδείες σε χώρους δουλειάς και στις γειτονιές της Τριανδρίας ολοκληρώθηκε η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρη Αβραμόπουλου.

Τελευταίος σταθμός των επισκέψεων σε χώρους δουλειάς ήταν το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης. Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους αναφέρθηκε στο ζήτημα της υποστελέχωσης των δημόσιων υπηρεσιών, που έχει ως αποτέλεσμα τη δυσκολία στη λειτουργία κρίσιμων τμημάτων και την αδυναμία κάλυψης βασικών αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας αλλά και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπως, για παράδειγμα, η έλλειψη για μεγάλο χρονικό διάστημα ελεγκτή Υγείας για την ΠΕ Χαλκιδικής. Ακόμα, συζήτησε σχετικά με τη συρρίκνωση του εισοδήματος των εργαζομένων τα χρόνια της κρίσης και για τις τεράστιες ελλείψεις της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας (ΠΚΜ) σε έργα και υποδομές, σχολιάζοντας πως «η νυν περιφερειακή αρχή και οι υπόλοιποι συνδυασμοί που διεκδικούν την ΠΚΜ δεν λένε κουβέντα για όλα αυτά που εμείς θεωρούμε ουσιαστικά ζητήματα, σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα προβλήματα κάτω απ' το χαλί».

Επίσης, τόνισε τη μεγάλη έλλειψη έργων πολιτικής προστασίας στην ΠΚΜ, η οποία «συνεχίζεται παρ' όλη την ανάδειξη των κενών από το ΚΚΕ το προηγούμενο διάστημα αλλά και την εμπειρία από την Αττική για το πού μπορεί να οδηγήσει η έλλειψή τους. Αυτό συμβαίνει διότι απαραίτητα έργα όπως αυτά, που όμως δεν ικανοποιούν τις ανάγκες κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, κρίνονται από την ΕΕ ως μη επιλέξιμα».

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε όλες τις κάλπες, ανεξάρτητα από τον βαθμό συμφωνίας τους καθώς, όπως είπε, «μπορείτε να είστε σίγουροι με βάση και την εμπειρία σας πως εμείς, όση δύναμη μας δώσει ο ελληνικός λαός στις ερχόμενες εκλογές, από οποιαδήποτε θέση, θα την καταθέσουμε υπέρ των συμφερόντων των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων».

Επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου και συνοδευόμενος από τον πρώην δήμαρχο της Τριανδρίας κομμουνιστή Δημήτρη Ζαχαριάδη, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος επισκέφτηκε καφενεία, καφετέριες και εμπορικά καταστήματα, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της Τριανδρίας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, συζήτησε και με φοιτητές και νέους εργαζόμενους, τους οποίους κάλεσε στις ερχόμενες εκλογές να στηρίξουν αποφασιστικά το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», απορρίπτοντας τη λογική του «μικρότερου κακού».


ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Την Κυριακή να κάνουμε επιλογή αντεπίθεσης παντού

Με οικοδόμους και τραπεζοϋπαλλήλους συζήτησε τις τελευταίες μέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Με περιοδείες σε χώρους δουλειάς ολοκληρώθηκε η προεκλογική δραστηριότητα του Σωτήρη Ζαριανόπουλου, υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μια δραστηριότητα πλούσια που εξελίχθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα όλων των κλάδων, στις υπηρεσίες του δήμου, σε πλατείες και γειτονιές. Εκεί που χτυπά η καρδιά του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, εκεί που καταρρέουν τα παραπλανητικά διλήμματα και αποκαλύπτεται καθημερινά η βαρβαρότητα που χτίζεται με τις κατευθύνσεις της ΕΕ, που υλοποιούν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και οι εκλεκτοί τους στις Περιφέρειες και τους δήμους.

Τελευταίος σταθμός των περιοδειών του ήταν οι τράπεζες, όπου οι τραπεζοϋπάλληλοι έχουν επιπλέον λόγους να στηρίξουν το ΚΚΕ, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με τις χιλιάδες απολύσεις που θα φέρει η απαίτηση των «θεσμών» για μείωση των «κόκκινων» δανείων και δραστική μείωση του «λειτουργικού κόστους» των τραπεζών. Ο Σ. Ζαριανόπουλος κάλεσε τους εργαζόμενους να μη δείξουν καμία εμπιστοσύνη στις δήθεν διαβεβαιώσεις περί προστασίας των εργαζομένων που μοιράζει προεκλογικά ο υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης, αλλά ούτε και στη συνδικαλιστική ηγεσία του κλάδου, που τους καθησυχάζει βάζοντας πλάτη να προχωρήσουν οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί των τραπεζιτών.

Τους προέτρεψε να μη δεχτεί κανένας να υπογράψει άλλη σύμβαση. Ενωμένοι οι εργαζόμενοι σε όλες τις τράπεζες να αντιπαλέψουν όσα σχεδιάζονται και με την ψήφο τους στις εκλογές να μην τους δώσουν το δικαίωμα να προχωρήσουν στη νέα επίθεση.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε και το σταθμό «Ευκλείδη» του Μετρό, όπου οι εργαζόμενοι μετά την ολοκλήρωσή του θα πεταχτούν στην ανεργία, ενώ ήδη στο όνομα της μείωσης του κόστους για τους εργολάβους, έχουν υποστεί μειώσεις στους μισθούς τους. «Αυτοί που έχτισαν και έστησαν το έργο θα μείνουν άνεργοι, ενώ την ίδια ώρα χρειάζεται να γίνουν έργα και υποδομές για την αντισεισμική θωράκιση, την αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία. (...) Τα έργα αυτά όμως δεν ιεραρχούνται και όσα γίνονται τα δίνουν στους εργολάβους για να βγάζουν κέρδος από τη φτώχεια μας και από την πληρωμή τους», είπε.

Κάλεσε τους εργαζόμενους με ψήφο στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» να πουν το πιο ξεκάθαρο, το πιο δυνατό «όχι» στην πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματά τους, μετατρέπει σε εμπόρευμα την Υγεία, την Παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, παραδίδει στους εργολάβους τις υπηρεσίες των δήμων, στους επιχειρηματίες κάθε ελεύθερο χώρο, την ίδια την πόλη, για να συνεχίσουν να θησαυρίζουν.

Την Κυριακή, με την επιλογή τους στην κάλπη, να περάσουν στην αντεπίθεση. Να δυναμώσουν τη φωνή που απέδειξε ότι βρίσκεται μπροστά σε κάθε αγώνα, οργανώνει την επίθεση για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Τέλος, κατήγγειλε την ξεδιάντροπη πολιτική εκμετάλλευση του ονόματος και των αγώνων του Γρηγόρη Λαμπράκη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς την ίδια ώρα που έχει μετατραπεί στον καλύτερο «συνεργάτη» του Τραμπ και του ΝΑΤΟ, στήνει «έκθεση» στη μνήμη του, μέσα στο σταθμό «Ευκλείδη».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ