Σάββατο 25 Μάη 2019 - Κυριακή 26 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Η δύναμη του ΚΚΕ θα «κατατεθεί» υπέρ των λαϊκών συμφερόντων

Στην Τριανδρία ο τελευταίος σταθμός των επισκέψεων του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Με περιοδείες σε χώρους δουλειάς και στις γειτονιές της Τριανδρίας ολοκληρώθηκε η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρη Αβραμόπουλου.

Τελευταίος σταθμός των επισκέψεων σε χώρους δουλειάς ήταν το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης. Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους αναφέρθηκε στο ζήτημα της υποστελέχωσης των δημόσιων υπηρεσιών, που έχει ως αποτέλεσμα τη δυσκολία στη λειτουργία κρίσιμων τμημάτων και την αδυναμία κάλυψης βασικών αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας αλλά και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπως, για παράδειγμα, η έλλειψη για μεγάλο χρονικό διάστημα ελεγκτή Υγείας για την ΠΕ Χαλκιδικής. Ακόμα, συζήτησε σχετικά με τη συρρίκνωση του εισοδήματος των εργαζομένων τα χρόνια της κρίσης και για τις τεράστιες ελλείψεις της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας (ΠΚΜ) σε έργα και υποδομές, σχολιάζοντας πως «η νυν περιφερειακή αρχή και οι υπόλοιποι συνδυασμοί που διεκδικούν την ΠΚΜ δεν λένε κουβέντα για όλα αυτά που εμείς θεωρούμε ουσιαστικά ζητήματα, σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα προβλήματα κάτω απ' το χαλί».

Επίσης, τόνισε τη μεγάλη έλλειψη έργων πολιτικής προστασίας στην ΠΚΜ, η οποία «συνεχίζεται παρ' όλη την ανάδειξη των κενών από το ΚΚΕ το προηγούμενο διάστημα αλλά και την εμπειρία από την Αττική για το πού μπορεί να οδηγήσει η έλλειψή τους. Αυτό συμβαίνει διότι απαραίτητα έργα όπως αυτά, που όμως δεν ικανοποιούν τις ανάγκες κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, κρίνονται από την ΕΕ ως μη επιλέξιμα».

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε όλες τις κάλπες, ανεξάρτητα από τον βαθμό συμφωνίας τους καθώς, όπως είπε, «μπορείτε να είστε σίγουροι με βάση και την εμπειρία σας πως εμείς, όση δύναμη μας δώσει ο ελληνικός λαός στις ερχόμενες εκλογές, από οποιαδήποτε θέση, θα την καταθέσουμε υπέρ των συμφερόντων των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων».

Επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου και συνοδευόμενος από τον πρώην δήμαρχο της Τριανδρίας κομμουνιστή Δημήτρη Ζαχαριάδη, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος επισκέφτηκε καφενεία, καφετέριες και εμπορικά καταστήματα, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της Τριανδρίας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, συζήτησε και με φοιτητές και νέους εργαζόμενους, τους οποίους κάλεσε στις ερχόμενες εκλογές να στηρίξουν αποφασιστικά το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», απορρίπτοντας τη λογική του «μικρότερου κακού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ