Σάββατο 25 Μάη 2019 - Κυριακή 26 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Με έγνοια «επιχειρηματικότητα» και «επενδύσεις»

Με ομιλία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έκλεισε το προεκλογικό του πρόγραμμα, την Παρασκευή το βράδυ, ο Κυρ. Μητσοτάκης, τάζοντας «αλήθεια, ευθύνη, δουλειά και αποτέλεσμα» για τα «εθνικά» συμφέροντα του κεφαλαίου.

«Το έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο και αντιμετωπίζει το μέλλον με ευθύνη», πρόσθεσε, με πρεμούρα να στοιχίσει το λαό στους στόχους του κεφαλαίου και της κερδοφορίας του.

Κατήγγειλε προσωπικά τον Αλ. Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών, αποφεύγοντας επιμελώς να θίξει τον αμερικανοΝΑΤΟικό χαρακτήρα της για την προώθηση των ευρωατλαντικών σχεδιασμών στην περιοχή, στην κόντρα με άλλα ιμπεριαλιστικά κέντρα, σχέδια στα οποία άλλωστε στοιχίζεται πλήρως η ΝΔ για τα συμφέροντα της αστικής τάξης.

Παραπέρα, επανέλαβε τους στόχους της ΝΔ για «μια οικονομία με λιγότερους φόρους και περισσότερες επενδύσεις», πλειοδοτώντας σε σχέση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τάζοντας στο κεφάλαιο μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις στο 20% και στο φόρο στα μερίσματα στο 5%, συν «διευκολύνσεις στο επιχειρηματικό περιβάλλον», για ένα κράτος με ακόμα περισσότερη καταστολή, «που θα προστατεύει τους πολίτες από τη βία των μολότοφ, με κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου» κ.λπ. Για δε τους «πιο αδύναμους», που θα τσακίζει η αντιλαϊκή πολιτική, έταξε «πολλές ευκαιρίες να αλλάξουν τη ζωή τους».

Παράλληλα, επιστράτευσε και εκείνος τον εκβιασμό της τάχα «χαμένης ψήφου» λέγοντας πως δεν υπάρχει περιθώριο για ίσες αποστάσεις, χαλαρή ψήφο, ψήφο σε κόμματα που δεν θα έχουν κανένα ρόλο την επομένη των εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ