Σάββατο 25 Μάη 2019 - Κυριακή 26 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ
Η θέση κάθε αγωνιστή είναι εδώ, με το ΚΚΕ!

Κάλεσμα μάχης στο επιστέγασμα της προεκλογικής δραστηριότητας από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής

Σε νοσοκομείο της Αττικής
Σε νοσοκομείο της Αττικής
Με την παρουσία του στη συναυλία στήριξης του ΚΚΕ, που διοργάνωσαν οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού του Κόμματος, με το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη» και τη Νατάσσα Μποφίλιου, την περιοδεία στο ΙΚΑ Αγ. Αναργύρων την ίδια μέρα, την περιοδεία την Παρασκευή στο Πέραμα μαζί με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, και την παρουσία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πετρούπολη ολοκλήρωσε την προεκλογική του δραστηριότητα ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μια δραστηριότητα που περιλάμβανε περιοδείες σε δεκάδες χώρους δουλειάς, εργοτάξια, βιομηχανίες, δημοτικές υπηρεσίες, σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κέντρα πολιτισμού και αθλητισμού και πολλά ακόμα, ερχόμενος σε επαφή με εκατοντάδες εργαζόμενους. Επίσης, δεκάδες ανοιχτές συγκεντρώσεις σε γειτονιές, συσκέψεις και συναντήσεις με μαζικούς φορείς, που μετέφεραν τα προβλήματά τους, π.χ. στο Πεδίον του Αρεως με τον Σύλλογο «Αθηνά» για την άσχημη κατάσταση του πάρκου, στο Γραμματικό με τους τοπικούς συλλόγους για τη δίκαιη διεκδίκηση να μη λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ κ.λπ. Τη δική τους αξία είχαν οι θεματικές παρεμβάσεις, όπως η εκδήλωση για τον Αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων, για τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Φυλή, για το παραλιακό μέτωπο στο Ελληνικό, για τις καταστροφές στο Μάτι στη Ραφήνα, για την αντιπυρική θωράκιση και την προστασία του δάσους στην Καισαριανή. Από όλη αυτήν τη δραστηριότητα αναδείχθηκαν τα σοβαρά προβλήματα, οι τραγικές ελλείψεις, με χαρακτηριστικές εκείνες στις υποδομές πολιτικής προστασίας, που ο λαός πλήρωσε ακριβά, θρηνώντας θύματα τα τελευταία χρόνια. Αναδείχθηκαν η διεκδίκηση της μόνιμης και σταθερής δουλειάς, η εναντίωση στο αίσχος των πολλαπλών σχέσεων εργασίας, όπως συμβαίνει στους εργάτες των δήμων, με τα 5μηνα, την «κοινωφελή εργασία» κ.λπ. Δόθηκε βήμα για να ακουστούν τα δίκαια αιτήματα να κλείσει η υγειονομική βόμβα στη Φυλή, για φιλολαϊκή διαχείριση των απορριμμάτων, στον αντίποδα της πολιτικής κυβέρνησης και Περιφέρειας (ΣΥΡΙΖΑ).

Στο εργοτάξιο ανάπλασης του Φαληρικού Ορμου
Στο εργοτάξιο ανάπλασης του Φαληρικού Ορμου
Τις τελευταίες μέρες ο Γ. Πρωτούλης τόνισε την ανάγκη να εκφραστούν στην κάλπη τα θετικά μηνύματα, η τάση επανασυσπείρωσης δυνάμεων γύρω από το Κόμμα. Οπως είπε σε μία από τις παρεμβάσεις του, «δίνουμε τη μάχη, δεν αφήνουμε ούτε λεπτό, να μη χαθεί ούτε μια κόκκινη ψήφος. Είναι πάρα πολλοί οι αγωνιστές που προσεγγίζουν το ΚΚΕ, αν και οι δρόμοι μας μπορεί να χώρισαν τα προηγούμενα χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι κάθε προοδευτικός άνθρωπος που έχει βγάλει συμπεράσματα τα τελευταία χρόνια, κάθε αγωνιστής που δεν ξεπουλήθηκε, που δεν ενσωματώθηκε και συνέχισε να παλεύει, αυτήν τη στιγμή να είναι μαζί μας, εδώ, με το ΚΚΕ. Αυτή είναι η δύναμή μας και η ελπίδα, και θα είναι ακόμα μεγαλύτερη δύναμη την επόμενη μέρα, περισσότεροι να είμαστε στους δρόμους του αγώνα, γιατί τα περισσότερα προβλήματα θα είναι εδώ από Δευτέρα. Γι' αυτό πρέπει ο λαός να έχει περισσότερους εκλεγμένους κομμουνιστές δημάρχους, περισσότερους εκλεγμένους στα Περιφερειακά Συμβούλια, στο Ευρωκοινοβούλιο. Πιο δυνατό το ΚΚΕ παντού. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια!».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τι προβλέπει ο νέος περιβαλλοντικός νόμος για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων (2020-05-13 00:00:00.0)
Πυρήνας της πολιτικής ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η διαιώνιση της επικίνδυνης για το λαό κατάστασης στη Δυτική Αττική (2020-05-13 00:00:00.0)
Κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά για την υπάρχουσα και τη νέα χωματερή στη Φυλή (2020-02-06 00:00:00.0)
Τώρα ξεσηκωμός για να κλείσει ο ΧΥΤΑ Φυλής (2019-09-25 00:00:00.0)
Αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στους επικίνδυνους σχεδιασμούς (2019-08-31 00:00:00.0)
Περιοδεία του ΚΚΕ στους εργαζόμενους του δήμου Φυλής (2018-06-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ