ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
Σελ. /36
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αντεπίθεση τώρα, το μήνυμα της συγκέντρωσης

Ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αγ. Σαχίνη, χτες, στη μαζική και ενθουσιώδη συγκέντρωση του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ"

Το μήνυμα πως η Θεσσαλονίκη δεν έχει ανάγκη από δημάρχους που "τσακώνονται" για το ποιος διαχειρίζεται καλύτερα τα "πακέτα" ή ποιος είναι πιο υποτακτικός στα μεγάλα συμφέροντα, αλλά από δημάρχους που είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μαζί με τους δημότες για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα της πόλης, έστειλαν χτες οι δημότες της Θεσσαλονίκης με τη μαζική και ενθουσιώδη συγκέντρωση του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ".

Ο λαός της Θεσσαλονίκης με αυτή την εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση απάντησε στα κίβδηλα οράματα της γιγαντοαφίσας των υποψηφίων δημάρχων των άλλων παρατάξεων και σε κάθε άλλη οπτική απάτη που στοίχισε πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια και που κατά προκλητικό τρόπο ξοδεύτηκαν σ' αυτές τις εκλογές μόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Με τα συνθήματά του ζήτησε την υπερψήφιση του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ" για να μπει φρένο στη μετατροπή της ΤΑ σε φορομπηχτικό μηχανισμό, για να σταματήσει η συρρίκνωση της παραγωγικής βάσης της πόλης, η διάλυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας και η εμπορευματοποίηση της υγείας.

"Δε θα πρέπει να συμβιβαστούμε με μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που σήμερα φαντάζει σαν παρείσακτος επισκέπτης. Δε χωρούν τα οράματά της στη διαχειριστική πολιτική και στο ρόλο που την υποχρεώνουν να παίξει. Οι εραστές του "ευρωπαϊκού εκσυγχρονισμού" κάνουν ό,τι μπορούν για να μετατρέψουν έναν ιστορικό θεσμό σε μοχλό αντιλαϊκής πολιτικής", τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Σαχίνης.

"Οι κυρίαρχες πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις, πρόσθεσε, έχουν εναποθέσει την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης σε κοινοτικά "προγράμματα" και στην ανάδειξή της σε πόλη παροχής υπηρεσιών και διαμετακομιστικού εμπορίου, αποδεχόμενοι τις υποδείξεις της ΕΕ. Αλλά έστω και αυτή την ύστατη στιγμή χρειάζεται να το ξανασκεφτούν και να αλλάξουν συνθηματολογία. Φαίνεται μετά τις τελευταίες διεθνείς οικονομικές εξελίξεις ότι τα πακέτα αυτά δε θα φτάσουν ποτέ στην Ελλάδα".

Αναφέρθηκε στα οξυμένα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, κυκλοφοριακό, καθαριότητα, τσιμεντοποίηση, το καμένο δάσος του Σέιχ - Σου, τα λασπόνερα του Θερμαϊκού, η έλλειψη χώρων πρασίνου, στο τεράστιο πρόβλημα των σχολείων, των νοσοκομείων, των παιδικών σταθμών, της ατμοσφαιρικής και αισθητικής ρύπανσης. Μίλησε για τη νεολαία και τα τεράστια ποσοστά ανεργίας, για τους συνταξιούχους και τη ληστεία που γίνεται στο εισόδημά τους.

Σημείωσε ότι με τα τεράστια ποσά που ξοδεύουν για προβολή, τις γιγαντοαφίσες, τα τηλεοπτικά σποτ, τα μεγάλα και φανταχτερά λόγια, οι υποψήφιοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ προσπαθούν να κρύψουν το συμβιβασμό και την ένοχη πολιτική τους, τις ευθύνες τους για τα τραγικά αδιέξοδα της πόλης. Η υποταγή και η συναίνεσή τους, συνέχισε, οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών της ΤΑ, σε φορομπηχτικά, δήθεν, ανταποδοτικά τέλη, στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και κατακτήσεων των εργαζομένων στην ΤΑ. Είναι βαθιά εξαρτημένοι από την πολιτική υποταγής σε μια ΤΑ μακρύ χέρι της κυβερνητικής πολιτικής, στο μοντέλο που έχουν αποφασίσει για τη Θεσσαλονίκη. Επίσης στην ομιλία του ο Αγ. Σαχίνης τάχθηκε κατηγορηματικά αντίθετος σε όλες τις ιδιωτικοποιήσεις των δημόσιων Οργανισμών και επιχειρήσεων που προωθεί η κυβέρνηση στη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζοντας υπογράμμισε ότι η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής απαιτεί δημάρχους και Δημοτικά Συμβούλια που θα είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για όλα αυτά τα οξυμένα προβλήματα. "Πιστεύουμε ότι πρέπει να αντεπιτεθούμε ώστε ο δήμος μας να αποκτήσει και πάλι το διεκδικητικό και λαϊκό του χαρακτήρα", είπε.

"Στη διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας η διοίκηση και η αξιωματική αντιπολίτευση του δήμου απέρριψαν κάθε πρόταση που ζητούσε τη συμμετοχή, την ενημέρωση και την ενεργοποίηση των πολιτών. Δεν μπορούμε να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας σ' αυτούς που είναι υπεύθυνοι για το σήμερα. Στο αύριο δεν έχει θέση η αλαζονεία, ο εκφυλισμός και η πελατειακή πρακτική. Απευθυνόμαστε στον ενεργό πολίτη, σ' αυτόν ανήκει αυτό το αύριο, και τον καλούμε σε συστράτευση και κοινή δράση", τόνισε. "Ψηφίζουμε "Θεσσαλονίκη - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ" γιατί εμείς θεωρούμε ότι οι εργαζόμενοι και οι δημότες της Θεσσαλονίκης βρίσκονται στον αντίποδα των συμφερόντων των εργολάβων, των αεριτζήδων και των αετονύχηδων. Βρίσκονται στον αντίποδα των συμφερόντων του Συνδέσμου Βιομηχάνων Β. Ελλάδας, ο οποίος κατεβαίνει στις εκλογές με δικό του ψηφοδέλτιο που έχει τον τίτλο "Θεσσαλονίκη 2000", του Σπ. Βούγια", σημείωσε χαρακτηριστικά.

  • Τους συγκεντρωμένους χαιρέτισε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κάτια Κελεσοπούλου και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κ.Δρούτσας.Οπως τόνισαν οι δύο ομιλητές "με την παρουσία του σήμερα στη μεγάλη συγκέντρωση στην Τούμπα ο λαός της πόλης μας βροντοφωνάζει ότι οι πολίτες έχουν δύναμη και λόγο. Ο καιρός της σιωπής τελείωσε. Αντεπίθεση, από τις 11 Οκτώβρη".

Λίγο πριν το τέλος της συγκέντρωσης από εκπρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Λευτ.Κωνσταντινίδη διαβάστηκε μήνυμα του, στο οποίο τονιζόταν ότι "η ελληνική κοινωνία χρειάζεται αγωνιστές σαν τον Αγάπιο Σαχίνη".

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ
Μαχητικό "παρών" με τη "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση"

Τη δυναμική της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" επιβεβαίωσαν με τη συμμετοχή τους στη χτεσινοβραδινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού, όπου μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Τσακίρης, οι δημότες της Σταυρούπολης. Λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σχολικό συγκρότημα, όπου προχτές γονείς και μαθητές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας καταγγέλλοντας τον δήμαρχο Σ. Μπαρούτα, πως με τους ερασιτεχνισμούς του έχει αφήσει έκθετους τους μαθητές σε μολυσματικές ασθένειες (δίπλα από την είσοδο του σχολείου μένει ανοιχτό ένα ρέμα - πηγή μόλυνσης), χτες οι πολίτες της Σταυρούπολης διατράνωσαν την επιλογή τους και έστειλαν ισχυρό το μήνυμα πως αύριο, 11 του Οκτώβρη, θα κάνουν το μεγάλο πισωγύρισμα στο μέλλον. Η ψήφος τους θα επιστρέψει στο συνδυασμό που επί 3 τετραετίες διοίκησε το δήμο και αναμόρφωσε τη Σταυρούπολη, με δήμαρχο τον αγωνιστή Χρήστο Τσακίρη. Η προσπάθεια της κυβέρνησης να στηρίξει με κάθε τρόπο τους εκλεκτούς της στην ΤΑ, φαίνεται πως στο Δήμο Σταυρούπολης δε θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Σ. Μπαρούτας κινδυνεύει από τις ίδιες τις επιλογές του: Η υπεροψία και η αλαζονεία που επέδειξε, η κατ' επανάληψη εξαπάτηση του Δημοτικού Συμβουλίου, η μετατροπή του Δημαρχείου σε προσωπικό του ιατρείο και η ψηφοθηρική εξυπηρέτηση ασθενών, η καπηλεία του έργου της Μονής Λαζαριστών, η ανικανότητα που επέδειξε στην ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης του Δενδροπόταμου, η άγρια φορολόγηση των δημοτών, είναι ορισμένα μόνο από αυτά που βοήθησαν τους Σταυρουπολίτες να κατανοήσουν την ουσία της πολιτικής που επαγγέλλεται ο εκ νέου διεκδικητής της δημαρχίας Σ. Μπαρούτας.

"Σήμερα πάνε να καταργήσουν ουσιαστικά το ιερό δικαίωμα της ψήφου, μετατρέποντας όσους ψηφοφόρους μπορούν σε προσκυνητές και δέσμιους σε ατομικά συμφέροντα, μέσα από το τάξιμο παροχής εργασίας, λόγω της μεγάλης ανεργίας που μαστίζει τη Θεσσαλονίκη και τη Σταυρούπολη. Ποιος είναι όμως αίτιος γι' αυτή την κατάσταση; Η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνώντων και αυτών που την υπηρετούν. Είναι η ίδια αντιλαϊκή πολιτική που οδηγεί στο κλείσιμο των εργοστασίων και στη μεταφορά τους από την πόλη μας, εκτός της χώρας, στα πλαίσια των εντολών και των κατευθύνσεων της ΕΕ", είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης", Χρήστος Τσακίρης."Πάνε να αναδείξουν σε πρώτο κριτήριο για την εκλογή ενός αιρετού άρχοντα, όχι το πόσο θα αγωνιστεί για τα προβλήματα των δημοτών και του τόπου, αλλά το πόσο θα ασχοληθεί με προσωπικά ρουσφέτια που εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν. Παράδειγμα, οι προσλήψεις για το Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", όπου για 300 θέσεις έχουν υποβάλει αιτήσεις 12.000 εργαζόμενοι. Αραγε σε πόσους τάξανε αυτές τις θέσεις;", σημείωσε ο Χ. Τσακίρης και ξεκαθάρισε πως δε θα ακολουθήσει τους άλλους υποψήφιους δημάρχους σε αυτή τη λογική.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Χρήστος Τσακίρης κάλεσε τους δημότες της Σταυρούπολης να ξεπεράσουν το δίλημμα της κομματικής τους επιλογής και να ακούσουν τη φωνή της καρδιάς τους. Να ψηφίσουν το δοκιμασμένο συνδυασμό της ΔΑΚ: Εχετε να επιλέξετε με την ψήφο σας μεταξύ δραστηριότητας και αδράνειας, αγωνιστικότητας και υποτέλειας, τιμιότητας και εμπαιγμού, απλότητας και αυταρχισμού. Συγκρίνετε και κρίνετε. Στείλτε το συνδυασμό μας που απαρτίζεται από ανθρώπους όλων των πολιτικών πεποιθήσεων οι οποίοι συσπειρώθηκαν γύρω από ένα πρόγραμμα διεκδικητικό, δημιουργικό για τη Σταυρούπολη. Που οραματίζονται μια Τοπική Αυτοδιοίκηση μαχητική, αντίπαλο της κάθε κυβέρνησης στις αντιλαϊκές της επιλογές. Στις 11 του Οκτώβρη να ξαναβάλουμε όλοι μαζί τη Σταυρούπολη σε δημιουργική πορεία".

ΕΥΟΣΜΟΣ
Λύση η "Συνεργασία Πολιτών για την Πρόοδο"

Ημασταν και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε αδιάκοπα στο πλευρό των εργαζομένων, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Τζήκας στη συγκέντρωση του συνδυασμού

Χαιρετισμό συσπείρωσης, αγώνα και νίκης έστειλε σε όλους τους κατοίκους του Ευόσμου ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζήκας, μιλώντας από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του Συνδυασμού "Συνεργασία Πολιτών για την Πρόοδο", που έγινε το βράδυ της Πέμπτης.

Στη συγκέντρωση παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της νίκης. Ενα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από καταξιωμένους αγωνιστές, πιστούς στα συμφέροντα των πολιτών του δήμου, από ανθρώπους του μόχθου, της δουλιάς και της επιστήμης. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού κάλεσαν τους Ευοσμίτες στις 11 του Οκτώβρη να αναδείξουν τη "Συνεργασία Πολιτών για την Πρόοδο" πρώτη δύναμη, για να μπορούν να έχουν οι δημότες του Ευόσμου δικαίωμα στην ελπίδα. "Το δημιουργικό παρελθόν και το αγωνιστικό παρόν του Συνδυασμού αποτελούν εγγύηση για το μέλλον".

Το αγωνιστικό παρόν του συνδυασμού παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Τζήκας, σημειώνοντας πως ήταν αδιάκοπα κοντά στους δημότες όλη την προηγούμενη τετραετία, παλεύοντας μέσα και έξω από το ΔΣ για να υπερασπίσει τα λαϊκά συμφέροντα: "Το γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στο δήμο μας, που μαζί τους αποτρέψαμε την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας. Το γνωρίζουν οι κάτοικοι της "Ασπρης Πέτρας" που μαζί τους αντιπαλέψαμε τις υπέρογκες εισφορές που ήθελε να επιβάλει ο δήμαρχος για τη συμμετοχή τους σε έργα υποδομής. Το ξέρει η νεολαία που βρεθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια κοντά της για την υπεράσπιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης, για να μην περάσει η αντιδραστική μεταρρύθμιση που κλείνει τις πόρτες της μόρφωσης στα παιδιά των λαϊκών στρωμάτων, μετατρέποντας το σχολείο από πηγή γνώσης σε μια ατέλειωτη εξεταστική διαδικασία χωρίς αντίκρισμα".

Παράλληλα επισήμανε πως ο συνδυασμός "Συνεργασία Πολιτών" είναι ο μοναδικός που αρνείται τη μετατροπή των δήμων σε όργανα με μοναδικό προορισμό την εφαρμογή της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής. Που αντιστέκεται στη λογική που θέλει την ΤΑ έναν καθαρά φορομπηχτικό μηχανισμό, μεσάζοντα για τους ιδιώτες, υλοποιητή των επιλογών εμπορευματοποίησης όλων των κοινωνικών αγαθών, όπως υγεία, παιδεία, πρόνοια. Ο Β. Τζήκας προειδοποίησε τους δημότες του Ευόσμου πως όλοι οι άλλοι συνδυασμοί υιοθετούν και θα συνηγορήσουν στην προσπάθεια εφαρμογής αυτών των επιλογών για το δήμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η προσπάθεια αποχαρακτηρισμού 150 ελεύθερων χώρων σε όφελος μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζήκας έδειξε το δρόμο της λύσης, για να μπει τέλος στη διαχειριστική λογική και να σταματήσει ο δήμος να λειτουργεί σαν παραμάγαζο των μεγαλοεργολάβων. "Υπάρχει λύση: "Συνεργασία Πολιτών για την Πρόοδο του Ευόσμου"", είπε και κάλεσε τους δημότες, μέσα από αυτές τις δημοτικές εκλογές να στείλουν ισχυρό το μήνυμα πως αυτή η πολιτική δεν πρέπει να συνεχιστεί: "Αυτό θα γίνει μόνο με το μαύρισμα όλων εκείνων των συνδυασμών που συμφωνούν σ' αυτό τον αντιλαϊκό δρόμο. Αλλά θα διατρανωθεί ακόμη καλύτερα με την υπερψήφιση του συνδυασμού μας, της μόνης δύναμης που αντιπαλεύει καθημερινά μαζί σας την πολιτική αυτή".

Τέλος κάλεσε τους Ευοσμίτες και τις Ευοσμίτισσες να κλείσουν τα αυτιά στις υποσχέσεις και στα ταξίματα: "Με πείσμα και αισιοδοξία μέχρι την Κυριακή, να φτάσουμε και στο τελευταίο σπίτι, να ξεδιαλύνουμε τα τελευταία ερωτήματα, ώστε στο κλείσιμο της κάλπης να μετρήσουμε τη νίκη. Το πέρασμα του Συνδυασμού μας στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών θα 'ναι μια νίκη για το λαό του Ευόσμου".

ΝΙΓΡΙΤΑ
Μετά την κάλπη... "ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"

Ο επικεφαλής της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" Νιγρίτας, Στέργιος Πατσιάνης, μίλησε στη συγκέντρωση του συνδυασμού την Πέμπτη

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" Νιγρίτας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στη Νιγρίτα παρουσία πλήθους φίλων και οπαδών της κίνησης. Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος, Στέργιος Πατσιάνης.

Ο ομιλητής αναφέρθηκε στην πολιτική σημασία των εκλογών, στα ψευτοδιλήμματα των κυβερνητικών υποψήφιων και αποκάλυψε το ρόλο και τη στάση των λεγόμενων ανεξάρτητων και υπερκομματικών υποψηφίων.

Αναφέρθηκε στα άλυτα μικρά και μεγάλα προβλήματα του νέου δήμου και κάλεσε τους πολίτες σε συστράτευση για την επιτυχία του συνδυασμού γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, μετά την κάλπη "ουδέν λάθος αναγνωρίζεται". Ακόμα τόνισε ότι αν ο συνδυασμός της ΔΑΚΝ δεν περάσει στο Β γύρο, το δίλημμα θα το έχει ο λαός και ζημιωμένη θα είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ:

Ο Αστέριος Πατσιάνης είναι 42 ετών.

- Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας Νιγρίτας.

- Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων της περιοχής.

- Αντιδήμαρχος της Δημ. Αρχής για την περίοδο 1991 - 1994.

- Μέλος του ΔΣ Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Νιγρίτας.

- Δημοτικός Σύμβουλος από το 1991.

- Μέλος του ΔΣ Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

- Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό

Σύνδεσμο Λουτροπόλεων (ΕSPA).

ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
Θα καταδικάσουμε τη σημερινή διοίκηση

Ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Μιχάλη Μοσχονά

Με μια μεγάλη και μαχητική προεκλογική συγκέντρωση στην οδό Ηπείρου, σφραγίστηκε η προεκλογική δράση της "Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης" Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης.Ο αριθμός των συγκεντρωμένων, ο αγωνιστικός παλμός της συγκέντρωσης και η παρουσία δημοτών από όλους τους πολιτικούς χώρους επιβεβαίωσε στην πράξη την απήχηση των θέσεων της παράταξης, αλλά και την πεποίθηση ότι η ΔΕΑΚ είναι πολύ κοντά στους εκλογικούς της στόχους και στην κατάκτηση της Δημοτικής Αρχής.

Στην ομιλία του στη συγκέντρωση ο υποψήφιος δήμαρχος, Μιχάλης Μοσχονάς,τόνισε ότι οι εκλογές της Κυριακής θα δείξουν το δρόμο που θα βαδίσει ο δήμος. Αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι υπάλληλος της κυβέρνησης με τους δημότες μακριά από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων, ή θα είναι δήμος που θα αξιοποιεί όλες τις ζωντανές δυνάμεις και τη διεκδικητική δραστηριότητα των πολιτών, μακριά από κυβερνητικούς κηδεμόνες.

Παρουσίασε τις θέσεις της ΔΕΑΚ για τα οικονομικά του δήμου, την οργάνωσή του, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, αλλά και την αναγκαιότητα να σταθεί ο δήμος κοντά στα προβλήματα των δημοτών, που τα περισσότερα είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής.

Ο Μιχάλης Μοσχονάς, κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε τους συγκεντρωμένους να αξιοποιήσουν και τις δυο τελευταίες μέρες για να εξασφαλίσουν την εκλογική νίκη του συνδυασμού.

Στη συγκέντρωση εξάλλου απηύθυνε χαιρετισμό ο Ρίτος Μαργαριτίδης, επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, που είχε πάρει το 8% των ψήφων, και κάλεσε τους Αγιοπαυλίτες να καταδικάσουν τη σημερινή δημοτική αρχή και να αναδείξουν αγωνιστή δήμαρχο. Χαιρέτισαν επίσης υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ