Τετάρτη 3 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αποφάσεις και συσκέψεις για την απεργία

Αποφάσεις για απεργία στις 8 Νοέμβρη έχουν πάρει μέχρι στιγμής οι εξής δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις:

Οι Ομοσπονδίες: Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ), Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, Εργαζομένων στο Φάρμακο (ΟΕΦΣΕΕ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ), Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας (ΠΟΣΕΥΓ), Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ).

Τα Εργατικά Κέντρα: Πειραιά, Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, Λάρισας, Αγρινίου, Λαμίας, Ζακύνθου, Λευκάδας, Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Θεσπρωτίας, Αρτας και Σάμου.

Συσκέψεις για την προετοιμασία της απεργιακής μάχης
  • Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί σε σύσκεψη σωματείων και δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων με έδρα την Αττική, την Παρασκευή 5/10 στις 18.30, στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42-46, Βικτώρια), με θέμα τον σχεδιασμό και την οργάνωση της πάλης για την επιτυχία της πανεργατικής απεργίας στις 8 Νοέμβρη.
  • Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί σε σύσκεψη τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων του σήμερα Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στο ΕΚΠ.
  • Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας οργανώνει πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων.
  • Το Εργατικό Κέντρο Σάμου καλεί σε σύσκεψη για την οργάνωση της απεργίας τη Δευτέρα 8/10, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Παράλληλα, διοργανώνει πανσαμιακή συγκέντρωση, στις 17/10 στις 7 μ.μ., στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ, απαιτώντας να κλείσουν τα «hot spots» εδώ και τώρα στη Σάμο και στα άλλα νησιά και να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες και μετανάστες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ