Τετάρτη 3 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Συγκέντρωση στον Αστακό ενάντια στην κατρακύλα των τιμών παραγωγού

Από την κινητοποίηση
Από την κινητοποίηση
Συγκέντρωση έξω από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αστακό πραγματοποίησαν προχτές Δευτέρα κτηνοτρόφοι και αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, διαμαρτυρόμενοι για τη συνεχή κατρακύλα στις τιμές των προϊόντων τους. Ειδικά για την περίπτωση του γάλακτος, η μείωση αυτή απειλεί πλέον τη συνέχιση της παραγωγικής δραστηριότητας για τους μικρομεσαίους παραγωγούς.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ξηρομέρου, στο πλαίσιο της συνολικότερης αγωνιστικής δράσης για την ανάδειξη των προβλημάτων των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων και την διεκδικήσεων λύσεων για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Χαιρετισμούς στην κινητοποίηση απηύθυναν ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας, Πάνος Καλογιάννης, και ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ξηρομέρου, Θεόδωρος Γρίνος, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, Σπύρος Κοτοπούλης.

Στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων βρέθηκε ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Στην παρέμβασή του ανέφερε ότι αύριο Πέμπτη θα συζητηθεί στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ με θέμα τα προβλήματα των κτηνοτρόφων από τη συνεχή πτώση της τιμής του γάλακτος.

Οι συγκεντρωμένοι ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για τις 8 Οκτώβρη, στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουν στον κόμβο της Αμφιλοχίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ