Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Σήμερα η παναττική συγκέντρωση

Στις 10 π.μ., στην πλ. Εθνικής Αντίστασης

Παναττική πανσυνταξιουχική συγκέντρωση διοργανώνουν σήμερα, Πέμπτη, στην Αθήνα οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - Δημοσίου - ΟΣΕ - OAEE - ΝΑΤ - ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ - ΠΣ Δικηγόρων - ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ, καλώντας τους συνταξιούχους να δώσουν δυναμικό «παρών» στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Η συγκέντρωση είναι ενταγμένη στο νέο γύρο κινητοποιήσεων με τις οποίες συνεχίζεται η πάλη των συνταξιούχων ενάντια στην αντισυνταξιουχική πολιτική της κυβέρνησης, ενάντια σε παλιές και νέες περικοπές στις συντάξεις, για να καταργηθούν ο νόμος Κατρούγκαλου και όλες οι αντιασφαλιστικές παρεμβάσεις, για να διεκδικηθούν αυξήσεις στις συντάξεις.

Στη σημερινή συγκέντρωση καλεί επίσης ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών και Περιχώρων.

Παράλληλα, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καλεί τα σωματεία - μέλη του και τους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου να στηρίξουν τη συγκέντρωση των συνταξιούχων.

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο του νέου γύρου κινητοποιήσεων των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων έχουν ήδη γίνει μαχητικές συγκεντρώσεις σε Λάρισα, Πάτρα, Γιάννενα και Κοζάνη, ενώ μετά την Αθήνα η σκυτάλη περνά στις επόμενες πόλεις:

-- Αύριο, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα Τρίκαλα, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο

-- Την Τρίτη 9/10 συγκεντρώσεις θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη, στις 10.30 π.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου, και Βόλο, στις 11 π.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ