Τρίτη 9 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΟΝΤΡΕΑΛ
Τίμησαν τα 100χρονα του Κόμματος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση γιορτασμού των 100 χρόνων του ΚΚΕ στο Μόντρεαλ, παρουσία του Ζήση Λυμπερίδη, μέλους της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κατά την παραμονή του στο Μόντρεαλ, το στέλεχος του Κόμματος είχε συναντήσεις με τον Εργατικό Σύλλογο του Μόντρεαλ, καθώς και με αντιπροσωπεία του ΚΚ Καναδά και του ΚΚ του Κεμπέκ, με επικεφαλής την Γραμματέα Ελίζαμπεθ Ρόουλι.

Το Σάββατο το βράδυ, ο Ζ. Λυμπερίδης μίλησε σε εκδήλωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ στο Μόντρεαλ, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς εκπρόσωπος της πρεσβείας της Κούβας και εκπρόσωποι από τα ΚΚ της Κολομβίας και της Χιλής.

Η εκδήλωση περιλάμβανε βίντεο - αφιέρωμα στα 100 χρόνια του ΚΚΕ και στα 50 χρόνια της ΚΝΕ, και μουσικό - αφηγηματικό αφιέρωμα «Ενας αιώνας αγώνας και θυσίες», που ετοίμασαν με πολύ μεράκι οι νέοι σύντροφοι της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ στο Μόντρεαλ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι σύντροφοι Θόδωρος Αδαμίδης, Πέτρος Αθανασιάδης, Θανάσης Γράβας και Χάρης Φουρνάρης, για την πολύχρονη προσφορά τους στο ΚΚΕ, και συμβολικά τους προσφέρθηκε το Λεύκωμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ