Τρίτη 9 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βροχή κατασχέσεων σε λαϊκά νοικοκυριά για να πιαστούν τα ματωμένα πλεονάσματα

Βάζουν χέρι σε περισσότερους από 500 λογαριασμούς τη μέρα, για χρέη που συσσωρεύονται από την αδυναμία του λαού να πληρώσει ακόμα και για τα στοιχειώδη

  • Αυξάνουν μήνα με το μήνα τα λαϊκά νοικοκυριά που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους αιματηρούς φόρους και τα χαράτσια, τα οποία διατηρούνται και επεκτείνονται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στη «μεταμνημονιακή» εποχή.
  • Μαζί με τα χρέη δεκάδων δισ. ευρώ, μεγαλώνει και η λίστα με τους «οφειλέτες υπό αναγκαστικά μέτρα είσπραξης», που φτάνουν πλέον τους 1,7 εκατ. και βρίσκονται στο στόχαστρο της Εφορίας ακόμα και για κατασχέσεις από το πενιχρό τους εισόδημα.
  • Την ίδια απειλή αντιμετωπίζουν και εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι και μικροί ΕΒΕ, με οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία μικρότερες των 5.000 ευρώ, καθώς με ρύθμιση της σημερινής κυβέρνησης τα χρέη τους μεταφέρονται στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών και ενεργοποιείται σε βάρος τους η διαδικασία της κατάσχεσης, την ώρα που το κεφάλαιο απολαμβάνει δεσμεύσεις για νέες φοροαπαλλαγές και μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ