Τρίτη 30 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μπλεξίματα ο Ρόμπερτς

Πρόβλημα παρουσιάστηκε στον Ολυμπιακό, παραμονές του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λα Κορούνια. Ο Ζίζι Ρόμπερτς, ενώ είχε πάει να εξαργυρώσει επιταγή αξίας 25 εκατομμυρίων σε τράπεζα του Πειραιά, συνελήφθη, καθώς, όπως του τονίστηκε, η επιταγή αυτή ήταν κλεμμένη. Υστερα από την εξέλιξη αυτή, ακολούθησε η κράτησή του στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Μπέος, ύστερα από τα σενάρια που ήθελαν η επιταγή αυτή να είναι από τον Πανιώνιο, αλλά και από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ για τη μετακίνηση του Λιβεριανού άσου στον πειραϊκό σύλλογο, τόνισε: «Δεν ξέρω ακόμα όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω πληρώσει τον κ. Ρόμπερτς. Πληρωνόταν κανονικά από τον Πανιώνιο, είτε με μετρητά, είτε με επιταγές. Αν πραγματικά έχει κάποια επιταγή, που μπορεί κάποιος να διευκόλυνε ταμειακά τον Πανιώνιο, τότε τι να πω εγώ... Το απόγευμα έχω ραντεβού με όλους στο λογιστήριο του Πανιωνίου για να ελέγξουμε τα στοιχεία. Αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο, τότε ο παίκτης έχει όλο το δίκιο με το μέρος του και οφείλει ο Πανιώνιος να αποκαταστήσει τα πράγματα! Αν όχι, τότε του εύχομαι να παίξει πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, γιατί η αγωγή που θα του γίνει θα είναι αρκετά μεγάλη! Δεν αποκλείω, πάντως, να υπάρχει και κάποια σκοπιμότητα στην όλη υπόθεση».

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις ενόψει του αυριανού αγώνα, ο Τάκης Λεμονής, όπως είναι φυσικό, δεν υπολογίζει στη βοήθεια του παίκτη, όπως επίσης και στους Βενετίδη, Ζε Ελίας, Χούτο, Σηφάκη και Ζιοβάνι, που έμειναν εκτός αποστολής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ