Τρίτη 23 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
Νέο εργατικό «ατύχημα» με το ίδιο θύμα...

Νέο εργατικό «ατύχημα» σημειώθηκε στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Αλμυρού Μαγνησίας, όπου, όπως έχει καταγγελθεί και από το Σωματείο Υπαλλήλων Δήμων Ν. Μαγνησίας, υπάρχει εντατικοποίηση της εργασίας συνδυασμένη με προσπάθειες της δημοτικής αρχής για τρομοκράτηση των εργαζομένων, ενώ υπάρχουν και προβλήματα λειτουργίας στον μηχανολογισμό εξοπλισμό.

Θύμα είναι μια 58χρονη συμβασιούχος, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε από το απορριμματοφόρο την ώρα που αυτό βρισκόταν σε κίνηση, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ευτυχώς ελαφράς μορφής.

Να σημειωθεί ότι η ίδια γυναίκα, μαζί με άλλους δυο εργαζόμενους στην ίδια Υπηρεσία, τραυματίστηκαν σε ανάλογο εργατικό «ατύχημα» πέρσι, όταν πεπαλαιωμένο απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και ντελαπάρισε. Ως υπεύθυνοι για εκείνο το «ατύχημα» καταδικάστηκαν από το δικαστήριο προϊστάμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου και έμεινε στο απυρόβλητο η δημοτική αρχή, η οποία, παρά τις πολλές καταγγελίες, δεν παίρνει τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ