Τρίτη 23 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ
Με κινητοποιήσεις σε δήμους ξεκίνησε το αγωνιστικό 10ήμερο

Από τη χτεσινή κινητοποίηση στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας
Από τη χτεσινή κινητοποίηση στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας
Με κατά τόπους κινητοποιήσεις σε δήμους της Αττικής ξεκίνησαν χτες οι πρωτοβουλίες που οργανώνουν τοπικές Ενώσεις ΕΒΕ και κλαδικά σωματεία αυτοαπασχολούμενων που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ για την πραγματοποίηση αγωνιστικού δεκαήμερου ενάντια στη φοροληστεία και τη συνολικότερη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων.

Χτες το πρωί, μέλη των Ενώσεων ΕΒΕ Νέου Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Νέας Ιωνίας και Νέας Ερυθραίας πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από τη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας, φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας ανακοινώσεις στους περαστικούς και στον κόσμο που πήγαινε να διευθετήσει φορολογικές του υποθέσεις, ενημερώνοντας για τα αιτήματά τους. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, συναντήθηκαν με τον διευθυντή της ΔΟΥ και του επέδωσαν υπόμνημα αιτημάτων, ενώ κατά τη συζήτηση μαζί του ενημερώθηκαν για την πορεία των χρεών και κατασχέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην περιοχή ευθύνης της ΔΟΥ.

Για τη συνέχεια έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω κινητοποιήσεις:

Στην Αθήνα

  • Σήμερα Τρίτη, οι Ενώσεις ΕΒΕ Καλλιθέας - Αγίου Δημητρίου, Βύρωνα και Ηλιούπολης θα συγκεντρωθούν στις 8 π.μ. στη ΔΟΥ Καλλιθέας.
  • Την Πέμπτη 25/10, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων Δήμου Αθήνας καλεί σε συγκέντρωση στις 6:30 μ.μ. στην Ομόνοια («Hondos Center»). Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας.
  • Την ίδια μέρα, η Ενωση ΕΒΕ Περιστερίου πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας στην Α' ΔΟΥ Περιστερίου (Τζων Κέννεντυ 146) στις 9 π.μ. Την κινητοποίηση στηρίζει και η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου.
  • Οι αγωνιστικές δράσεις στην Αθήνα θα κορυφωθούν με κινητοποίηση την Τετάρτη 31/10, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Κάνιγγος.

Στη Θεσσαλονίκη

  • Την Τετάρτη 31/10 στις 8.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση - παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Στη Λάρισα

  • Την Πέμπτη 25/10 θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Λάρισας.
  • Τη Δευτέρα 29/10 παράσταση διαμαρτυρίας στο ΚΕΑΟ.
  • Την Τετάρτη 31/10 συγκέντρωση - πικετοφορία στο εμπορικό κέντρο.

Στα Γιάννενα

  • Την Τετάρτη 31/10 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο δικαστικό μέγαρο στις 2.30 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ