Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων

Σήμερα Τετάρτη, στις 12 μ., στην κατασκευή της πανεπιστημιούπολης Κοζάνης, θα περιοδεύσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη, στις 5.30 μ.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή, θα επισκεφτεί τα εμπορικά καταστήματα και τους επαγγελματίες στο κέντρο του Μενιδίου.

Την Παρασκευή 2 Νοέμβρη:

-- Στις 9 π.μ., στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην πρώην Νομαρχία, θα περιοδεύσει ο Γιάννης Βήττας, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., στην «EUROMEDICA» Κοζάνης, θα περιοδεύσει η Εφη Τσίγκα, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στη «Σουίτα» art cafe (Στρατηγού Σαράφη 18), στα Τρίκαλα, η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Τρικάλων του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση - αφιέρωμα στην Ελλη Αλεξίου, την κομμουνίστρια παιδαγωγό και πεζογράφο, που τον προηγούμενο μήνα συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από το θάνατό της. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία για τη ζωή και το παιδαγωγικό έργο της Ελλης Αλεξίου καθώς και θεατρικό - μουσικό δρώμενο.

Την Κυριακή 4 Νοέμβρη:

-- Οι Οργανώσεις Βύρωνα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής για τα 74 χρόνια από το ηρωικό Μπλόκο. Στις 7 μ.μ., στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ν. Ελβετία» (πρώην «Λουίζα», Ν. Ελβετίας 34), θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο. Θα προηγηθεί, στις 6 μ.μ., κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Εθνικής Αντίστασης.

-- Η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ καλεί στο γλέντι που διοργανώνει, στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα επιβατών του ΟΛΠ «ΗΕΤΙΩΝΑΣ» (Ακτή Βασιλειάδη - Σιλό, είσοδος από πύλη Ε2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ