Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Δύσκολο έργο... δις

Βουτιά στα δύσκολα πραγματοποιούν σήμερα ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ όπου για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα αγωνίζονται εκτός έδρας και μάλιστα με αντιπάλους διόλου ευκαταφρόνητους. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Μάλαγα την Ουνικάχα (21.30) του γνωστού μας Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ενώ η ΑΕΚ θα κοντραριστεί στο Πέζαρο με τη Σκαβολίνι (21.30). Ας δούμε πιο αναλυτικά:

Την προσοχή των παικτών του στο ρυθμό του αγώνα και στην άμυνα ζήτησε ο Ηλίας Ζούρος από τους παίκτες του. Βλέπετε, το όνομα του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς είναι συνώνυμο του αμυντικού μπάσκετ. Ετσι λοιπόν με βάση και το γεγονός ότι η έδρα της Μάλαγα θεωρείται από τις πιο «θερμές» της Ευρώπης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. «Σίγουρα η αναμέτρησή μας με τη Μάλαγα θα είναι πολύ δύσκολη. Μέσα στο γήπεδό της παρουσιάζεται πολύ δυνατή και πρώτο μέλημά μας θα αποτελέσει η ύπαρξη καλής άμυνας και ο έλεγχος του ρυθμού. Πιστεύω πως αν μας βγουν αυτά τα στοιχεία θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα», τόνισε ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ρισασέ και Νικαγκμπάτζε, (η συμμετοχή του πρώτου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή).

«Λαβωμένος» πέταξε για την Ιταλία ο «Δικέφαλος» αφού το ιδανικό κλίμα από τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα μετριάζουν η απουσία του Χρήστου Ταπούτου, που δεν ακολούθησε την αποστολή (σ.σ. τραυματίας στον ώμο), καθώς και οι τραυματισμοί των Κακιούζη, Παντελιάδη και Μπετς, που όμως είναι στην αποστολή. Ο διεθνής φόργουορντ έχει τραυματισμό στον ώμο του, ενώ οι άλλοι δυο ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στη μέση. Ο Ντράγκαν Σάκοτα συνέστησε προσοχή, αφού θεωρεί τους Ιταλούς επικίνδυνη ομάδα: «Η προσοχή μας επικεντρώνεται στους Μπέριτς, Μπούκερ και Μπλερ. Ειδικά ο τελευταίος είναι από τους καλύτερους τρέιλερ παίκτες, ικανός να σκοράρει στο τρανζίσιον. Γενικά η Σκαβολίνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ