Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΠΑΟ 1-0
«Φινάλε»... αγγαρείας

Μακριά από τον καλό του εαυτό στα ευρωπαϊκά σαλόνια, έμεινε χτες ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του παιχνίδι, στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι», οι οποίοι αντιμετώπισαν τη Μαγιόρκα στο γήπεδο «Σαν Μόις», ηττήθηκαν με 1-0 ύστερα από την πολύ καλή συνεργασία του Ετο με τον Μπιαζίνι, που είχε ως απόρροια, ο Αργεντίνος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη (56') από πολύ κοντά με πλασέ. Απ' ό,τι φάνηκε, πάντως, το μυαλό των παιχτών του «τριφυλλιού» ήταν περισσότερο στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ παρά στο αδιάφορο (αφού ήδη έχουν κατακτήσει την 1η θέση του Γ'ομίλου) βαθμολογικά παιχνίδι με τους Ισπανούς. Στο πρώτο ημίχρονο η ελληνική ομάδα έδειξε πως ελέγχει την κατάσταση, όμως στον μέτριο από ποιότητα και θέαμα αγώνα, οι επιθετικές ενέργειες τόσο των φιλοξενούμενων όσο και των γηπεδούχων ήταν σποραδικές. Οι καλύτερες στιγμές για την ομάδα του Γιάννη Κυράστα ήταν το πολύ ωραίο σουτ του Καραγκούνη (30') που «έγλειψε» το αντίπαλο δοκάρι αλλά και το πολύ καλό σουτ του Βλάοβιτς, λίγο αργότερα. Παράλληλα, ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση του Νικοπολίδη, ο οποίος μάλιστα στο 24' πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση αποτρέποντας κάποιο γκολ. Πάντως οι αρκετοί αναπληρωματικοί παίχτες του Παναθηναϊκού που ξεκίνησαν τον αγώνα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Μίκι, Μ.Σολέρ, Νίνιο, Ολαϊθόλα, Ναδάλ, Παούνοβιτς (Ρόμπλες 73'), Νόβο (Φ.Σολέρ 63'), Καμπάνο, Μπιαγκίνι (Λούκι 77'), Ετό, Μάρκος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικοπολίδης, Σάριτς, Γκούμας, Βόκολος, Φύσσας, Μπόατεγκ, Κόλκα (Γκαλέτο 73'), Κυργιάκος, Βλάοβιτς, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης.

  • Μακριά από το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε η Σάλκε, έστω και αν νίκησε εντός έδρας την Αρσεναλ με 3-1. Οι Αγγλοι μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, έγιναν η 2η ομάδα του Γ'ομίλου που πήρε την πρόκριση. Στα υπόλοιπα χτεσινά παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Λοκομοτίβ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης 2-0, Ρόμα- Αντερλεχτ 1-1, Γαλατασαράϊ - Αϊτχόβεν 2-0, Λίβερπουλ - Ντόρτμουντ 2-0, Δυναμό Κιέβου - Μποαβίστα 1-0, Ναντ- Λάτσιο 1-0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ