Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτικές συγκεντρώσεις σε Καισαριανή, Χαϊδάρι και Πετρούπολη

Τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη, με θέμα τη δράση του ΚΚΕ στη διοίκηση των δήμων

Πολιτικές συγκεντρώσεις στους δήμους της Αττικής που η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει εκλεγεί στη διοίκησή τους, δηλαδή σε Καισαριανή, Χαϊδάρι και Πετρούπολη, διοργανώνουν οι αντίστοιχες Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Θέμα των τριών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα, τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη, είναι: «Η δράση του ΚΚΕ στη διοίκηση του δήμου για τη στήριξη του λαού στην πάλη του, για τα δικαιώματα και τις σύγχρονες ανάγκες του».

Πιο συγκεκριμένα:

  • Οι ΚΟ Καισαριανής του ΚΚΕ καλούν στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Καισαριανής. Θα μιλήσουν ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Ηλίας Σταμέλος, μέλος της ΤΕ Ανατολικής Αθήνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και δήμαρχος Καισαριανής.
  • Οι ΚΟ Χαϊδαρίου του ΚΚΕ καλούν στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου. Θα μιλήσει ο Μιχάλης Σελέκος, μέλος της ΠΕ Δυτικής Αθήνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και δήμαρχος Χαϊδαρίου.
  • Οι ΚΟ Πετρούπολης του ΚΚΕ καλούν στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΠΟΛΙΣ» στο άλσος Αγίου Δημητρίου. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Σίμος, μέλος της ΠΕ Δυτικής Αθήνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και δήμαρχος Πετρούπολης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ