Τρίτη 1 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
«Στραβοπάτησε» το Κιλκίς

Ο Ιωνικός ΝΦ, που νίκησε το πρωτοπόρο Κιλκίς με 21-18, ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της αυλαίας του Β` γύρου στο πρωτάθλημα της Α1, αφού έκανε έτσι ένα σημαντικό βήμα για την πρώτη τετράδα. Η ήττα από τους πρωταθλητές στοίχισε την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά, όπως τόνισε ο προπονητής του Κιλκίς, «η ζωή συνεχίζεται. Χάθηκε ένα ματς αλλά μένει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα».

Στα άλλα παιχνίδια, ο Δούκας νίκησε τον ΒΑΟ στη Θεσσαλονίκη με 27-14, ενώ τα Βριλήσσια συνεχίζουν τις κακές εμφανίσεις καθώς ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Αθηναϊκό με 23-22. Οι Σχ. Ξυνή επικράτησαν του Φιλίππου Βεροίας με 28-25, ενώ η ΓΕΒ συνεχίζει χωρίς νίκη το πρωτάθλημα αφού γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Φοίβο με 27-25.

Η Βαθμολογία: Πανελλήνιος 20, Κιλκίς 19, Δούκας 18, Αρχέλαος 17, Ιωνικός και Σχ. Ξυνή 16, Φίλιππος 12, ΒΑΟ 10, Αθηναϊκός 8, Φοίβος 6, Βριλήσσια 3 και ΓΕΒ 0.

  • «Το πρώτο βήμα έγινε. Το χάντμπολ δικαιούται να ελπίζει σε καλύτερες μέρες». Με αυτά τα λόγια οι Στέλιος Αγγελούδης και Χάρης Ξύδης ευχαρίστησαν όσους προτίμησαν την «Ενωτική Κίνηση Χάντμπολ 2000» για να αναλάβει τα ηνία του αθλήματος στην Ελλάδα. Ο πρώτος, που θεωρείται και ως φαβορί για την προεδρία του ΔΣ της ΟΧΕ, συγκέντρωσε 111 ψήφους, ενώ ο δεύτερος 110. Χαρακτηριστικό είναι ότι η κίνηση αυτή εξέλεξε 25 υποψηφίους για τις 25 αιρετές θέσεις για το ΔΣ της Ομοσπονδίας. Μάλιστα, η νίκη της «Ενωτικής Κίνησης» χαιρετίστηκε από όλες τις παρατάξεις στο όνομα της συστράτευσης για το καλό του αθλήματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ