Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Κρίνονται οι ελπίδες πρόκρισης

Σε μεγάλο βαθμό καθορίζεται σήμερα το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, που καλούνται να φέρουν σε πέρας δύσκολες αποστολές σε Ισπανία και Αγγλία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Εuropa League.

Για τον 6ο όμιλο, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μείνει «όρθιος» στη Σεβίλλη με αντίπαλο την πρωτοπόρο του ομίλου και ιδιαίτερα φορμαρισμένη Ρεάλ Μπέτις (19.55 - Cosmote Sport 2). Με τις δυο θέσεις πρόκρισης στους 32 να διεκδικούνται με αξιώσεις από Μπέτις, Μίλαν και Ολυμπιακό οι «ερυθρόλευκοι» με θετικό αποτέλεσμα θα κρατούν την τύχη στα χέρια τους στο φινάλε (με Μίλαν εντός). Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χασάν, Χριστοδουλόπουλος, Μεριά και ο «κομμένος» από τον Μαρτίνς, Τουρέ. Αντίθετα το παρών δίνουν οι Τσιμίκας (ξεπέρασε τον τραυματισμό του) και Γκερέρο (αν και ανέτοιμος). Στο άλλο ματς η Μίλαν υποδέχεται την Ντουντελάνζ (19.55 - Cosmote Sport 4).

Για τον 12ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο Λονδίνο (22.00 - Cosmote Sport 3), στη μεγαλύτερη δοκιμασία του. Η ελληνική ομάδα προκρίνεται μόνο σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος απόψε και νίκης την τελευταία αγωνιστική επί της Μπάτε Μπορίσοφ στην Τούμπα, σε συνδυασμό με δύο ήττες της Βίντι. Σύμμαχος για τον Δικέφαλο η καλή παράδοση στην Αγγλία (προκρίσεις επί των Αρσεναλ και Τότεναμ) και η εξαιρετική ψυχολογία από την πορεία στο πρωτάθλημα. Μαουρίτσιο και Ελ Καντουρί, αν και με μικροενοχλήσεις εντάχθηκαν στην αποστολή. Στο άλλο ματς κοντράρονται Μπάτε - Βίντι (19.55 - Cosmote Sport 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ