Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει στοχοποίηση μελών της και επίθεση στα γραφεία της

Η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση στα γραφεία της στα Γιαννιτσά, που έγινε χτες το πρωί από ομάδα κουκουλοφόρων κάτω από τα συνθήματα «Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή» και «Eλλάς Ελλήνων Χριστιανών».

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι πρόκειται για τους ίδιους, που «εδώ και μέρες έχουν στοχοποιήσει και απειλούν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Γιαννιτσά».

Υπογραμμίζει ότι αυτό που τους ενοχλεί είναι η πρωτοπόρα δράση των κομμουνιστών στο εργατικό - λαϊκό κίνημα και καλεί «τους εργαζόμενους και τους μαθητές των Γιαννιτσών να απομονώσουν τέτοιες φασιστικές φωνές, να αναδείξουν τα πραγματικά προβλήματα που ζούνε καθημερινά και να αγωνιστούν για μια καλύτερη ζωή».

Τονίζει, επίσης, ότι το ΚΚΕ είναι ενάντια «στη συμφωνία των Πρεσπών, γιατί κάνει το μπαρούτι του πολέμου να μυρίζει ακόμα πιο έντονα στην περιοχή των Βαλκανίων. Γιατί ανοίγει τις πόρτες για να πατήσει περισσότερο το ΝΑΤΟ το βρώμικο πολεμικό του πόδι στην περιοχή μας, με νέες βάσεις πολέμου (...) Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όπως και όλες οι προηγούμενες, έχουν κάνει τη χώρα μας ένα απέραντο ΝΑΤΟικό στρατηγείο, έχουν δώσει γη και νερό στα γεράκια του πολέμου, βάζοντας τον λαό μας σε μεγάλους κινδύνους.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους γειτονικούς λαούς. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους εργαζόμενους, πόσο μάλλον με τους μαθητές από την περιοχή των Βαλκανίων, με τους μετανάστες και πρόσφυγες στις γειτονιές, στα εργοστάσια και τα σχολεία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ