Σάββατο 3 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
«Φίλη» από τα παλιά

«Μια φίλη από τα παλιά», καλείται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ για το γ` γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η κληρωτίδα, όπως πέρσι, έβγαλε για άλλη μια φορά, για την ίδια φάση της διοργάνωσης, αντίπαλο του «Δικεφάλου» την Αϊντχόβεν, η οποία τον είχε αποκλείσει με δύο νίκες, 3-0 στην Ολλανδία και 1-0 στην Τούμπα. Το αν είναι καλό ή όχι η νέα συνάντηση των δύο ομάδων, φαίνεται από τα λόγια του Ντούσαν Μπάγεβιτς, λίγο μετά τη γνωστοποίηση του αντιπάλου της ομάδας του. «Το καλό είναι ότι γνωρίζουμε την Αϊντχόφεν από την περσινή μας κόντρα».

Αυτό, όμως, που ενδιαφέρει τους «ασπρόμαυρους», είναι οι αλλαγές που έχει η περσινή σχετικά με τη φετινή Αϊντχόβεν. Ο Μπάγεβιτς τόνισε: «Δεν έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ξέρουμε το στιλ του παιχνιδιού της». Οι παίκτες που έφυγαν ήταν πολλοί και πιο συγκεκριμένα ο Φαν Νίστελροϊ, που μετακόμισε στη Μάντσεστερ, αλλά ο αντικαταστάτης του, ο Γιαν Φένεχουρ, μπορεί να μην είναι τόσο γνωστός στο κοινό, αλλά είναι στα δίχτυα, καθώς είναι δεινός σκόρερ. Μαζί με τον «μπέμπη» έφυγαν και οι Βέιρντεν, Ντούλεν για την Τβέντε, αλλά και ο γνωστός μας από τα ελληνικά γήπεδα, Γιόνας Κόλκα, που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα (22/11), πράγμα που είναι και ένα από τα στοιχεία της κλήρωσης, όπως δήλωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Ολλανδία στις 6 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ