Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
Γιορτές για παιδιά από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ

Από την πρόσφατη αντίστοιχη γιορτή στη Θεσσαλονίκη

MotionTeam

Από την πρόσφατη αντίστοιχη γιορτή στη Θεσσαλονίκη
Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά και γονείς το Σάββατο 29 Δεκέμβρη, στη 1 μ.μ., στο Πολύκεντρο Νεολαίας του δήμου Ηρακλείου. Ομαδικές δραστηριότητες, παιχνίδια, κατασκευές και χριστουγεννιάτικες ιστορίες από την Ελεάννα Χατζάκη είναι ανάμεσα στις δραστηριότητες, στις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι μικροί επισκέπτες.

Η ΤΕ σημειώνει στο κάλεσμά της: «Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με οδηγό τη θέλησή μας να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σε μια κοινωνία απαλλαγμένη από τη φτώχεια, την εκμετάλλευση και τη μιζέρια της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Με οδηγό τον αγώνα μας για το δικαίωμα που έχει κάθε νέο ζευγάρι να ξεκινάει τη δημιουργία της οικογένειας χωρίς εμπόδια. Για το δικαίωμα των παιδιών στη δημιουργική απασχόληση, στον πολιτισμό, στο παιχνίδι με τις αξίες της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης».

Αντίστοιχα, το Σάββατο 5 Γενάρη, γίνεται το Πρωτοχρονιάτικο φεστιβάλ για μικρά παιδιά που διοργανώνει η ΚΝΕ στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό. Από τις 5 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ τα παιδιά θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους, μέσα από ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων και παραστάσεων που προετοιμάζει η Επιτροπή Φεστιβάλ του ΚΣ της ΚΝΕ. Γιορτινά και δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστική αφήγηση παραμυθιού από τη Θεατρική Ομάδα της ΚΝΕ και φυσικά πολύς χορός και πάρτι! Στις 7.15 μ.μ. θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση «Ολα είναι μουσική» από το Θέατρο κούκλας της Ιρίνα Μπόικο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ