Τρίτη 1 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Συνάντηση με διαιτητές για επανέναρξη

Για την Παρασκευή 4 Γενάρη έχει προγραμματιστεί, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να βρεθεί η λύση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο διακόπηκε λόγω αποχής των διαιτητών. Οι τελευταίοι προχώρησαν σε αυτήν την ενέργεια έπειτα από τη μαφιόζικου τύπου επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφός τους Αθανάσιος Τζήλος έξω από το σπίτι του στη Λάρισα. Στη συνάντηση αναμένεται να μετάσχουν αντιπροσωπεία των διαιτητών της πρώτης κατηγορίας καθώς και εκπρόσωποι της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) της ΕΠΟ, της Επιτροπής Παρακολούθησης της UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο και της Super League, διοργανώτριας του πρωταθλήματος. Αν και επίσημα η ατζέντα της συζήτησης δεν έχει ανακοινωθεί, εντούτοις φαίνεται να κινείται γύρω από την προστασία των διαιτητών σε όλους τους τομείς. Πάντως, οι φήμες έκαναν λόγο για εξεύρεση λύσης προκειμένου να γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σημειώνεται πως σχετικά με αυτό το ενδεχόμενο από πλευράς Super League έχει γνωστοποιηθεί πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από τη 15η αγωνιστική η οποία αναβλήθηκε και πιθανότερη ημερομηνία το διήμερο 12 - 13 Γενάρη.

ΑΕΚ: Εν αναμονή της έλευσης του Σέρβου μέσου Κρίστιτσιτς μετά την επίτευξη συμφωνίας για την ένταξή του από τώρα στην ομάδα, στην ΑΕΚ το ενδιαφέρον φέρεται να στρέφεται στη θέση του εξτρέμ. Αν και για τη συγκεκριμένη περίπτωση οι «κιτρινόμαυροι» δεν φαίνεται να καίγονται τουλάχιστον όσο στην περίπτωση της απόκτησης μέσου αφού άλλωστε υπάρχουν και οι λύσεις των Αλμπάνη - Γιαννιώτα, ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που δείχνουν να εξετάζονται. Από την «Ενωση» πάντως εκείνο που βγαίνει είναι πως θα αποκτηθεί κάποιος μόνο στην περίπτωση που πιστοποιηθεί ότι μπορεί να είναι καλύτερος από τις υπάρχουσες λύσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με το αίσιο τέλος στην υπόθεση και τη συμφωνία Ολυμπιακού με την Ουνιόν Σάντα Φε, ο Αργεντινός φορ Φράνκο Σολδάνο αναμένεται την Τετάρτη 2 Γενάρη στην Ελλάδα προκειμένου να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τον διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού κεντρικό αμυντικό Μπενζαμέν Ανγκουά απέκτησε ο Λεβαδειακός. Ο 32χρονος με τις 152 συμμετοχές στο Σαμπιονά υπέγραψε για 1,5 χρόνο.

ΞΑΝΘΗ: Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Ουρουγουανού εξτρέμ, Πιέρε Αγκουστίν Μπαρτιέντος ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τις Γκιμαράες και Βίσλα Κρακοβίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Παρελθόν από τον Απόλλωνα αποτελεί ο Τζάστιν Αϊλερς, καθώς η «κυανόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με τον Γερμανό παίκτη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκπληξη με Ποντένσε ο Ολυμπιακός (2023-09-06 00:00:00.0)
Στην τελική ευθεία για τη σέντρα (2020-05-29 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2019-01-12 00:00:00.0)
Συζήτηση για την επανέναρξη (2019-01-04 00:00:00.0)
Απάντησε στην Πειθαρχική ο Κομίνης (2018-03-20 00:00:00.0)
Προσφυγή ο Ηρακλής, ευελπιστεί και ο Αρης (2017-06-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ