Πέμπτη 3 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Eπιστροφή Τζέιμς στην ΑΕΚ

Μπορεί η ΑΕΚ να έψαχνε τον αντικαταστάτη του Ράταν-Μέις στην περιφέρεια, η μεταγραφή που ανακοινώθηκε όμως ήταν αυτή ενός παλιού γνώριμου, του Ντελρόι Τζέιμς. Ο 31χρονος Αμερικανός, βασικός πυλώνας του περσινού επιτυχημένου συνόλου, είχε αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι, αποδεχόμενος τη δελεαστική προσφορά της Γκαζαντιέπ. Η συνεργασία του με την τουρκική ομάδα εν τέλει δεν ευδοκίμησε και ο Τζέιμς επιστρέφει για να ενισχύσει τη φροντ λάιν της «Ενωσης», παίρνοντας τη θέση του Ρόμπερτσον, ο οποίος είχε κληθεί να τον αντικαταστήσει, χωρίς όμως να προσφέρει τα αναμενόμενα. Χάρη δε στην αγωνιστική του ετοιμότητα αλλά και την προηγούμενη εμπειρία του στην ομάδα, ο Τζέιμς αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 6 Γενάρη. Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ συνεχίζει να αναζητεί τον αντικαταστάτη του Ράταν-Μέις, με το ενδιαφέρον για τον Αμερικανό Τζόρνταν Θίοντορ να παραμένει «ζεστό», παρά το δύσκολο του εγχειρήματος.

ΠΑΟΚ: Τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον ΠΑΟΚ δημιουργούν έντονο προβληματισμό στις τάξεις των παικτών. Την Πρωτοχρονιά δεν συμμετείχαν στην προπόνηση, αντ' αυτού είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, με σκοπό την εξεύρεση λύσης. Παίκτες, προπονητικό τιμ και διοικούντες της ΚΑΕ συζήτησαν για αρκετή ώρα, σε μια προσπάθεια να υπάρξει ψυχραιμία ενόψει και του σημαντικού αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου για το πρωτάθλημα.

Λαύριο: Στην απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ Ουίλιαμ Μπάφορντ προχώρησε το Λαύριο, συνεχίζοντας τις προσπάθειες ενίσχυσης ενόψει του 2ου γύρου του πρωταθλήματος. Ο Μπάφορντ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Οχάιο και έχει πλούσια προϋπηρεσία στην Ευρώπη, σε Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ