Πέμπτη 3 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Κιτρινόμαυρος» ο Δρίκος

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος. Ο Σ. Δρίκος, ο οποίος αντικαθιστά στην τεχνική ηγεσία της «Ενωσης» τον Νίκο Νεοφύτου, αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους Ελληνες τεχνικούς, έχοντας περάσει από Αρη Νικαίας, ΑΕ Νικαίας, Ολυμπιακό, Κηφισιά, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και από την Εθνική ανδρών.

ΠΑΟΚ: Την απόκτηση του 33χρονου Ολλανδού διαγώνιου Νιλς Κλάπβαϊκ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Κλάπβαϊκ έχει θητεία σε ομάδες της χώρας του, της Ιταλίας και της Τουρκίας, ενώ είναι και διεθνής με την Ολλανδία.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του «τετράστερου» διεθνούς τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, που διεξάγεται στη Χάγη, γνώρισαν οι Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη. Οι Ελληνίδες αθλήτριες, παρά την προσπάθειά τους κόντρα στις Ολλανδές Βαν Ντριέλ/Σκουν, ηττήθηκαν 2-1 στο τάι μπρεικ (10-21, 26-24, 15-11). Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός της έτερης ελληνικής ομάδας που συμμετείχε στο τουρνουά, αποτελούμενης από τις Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, οι οποίες ηττήθηκαν από τις Ουκρανές Λούνινκα/Σαμοντάι με 2-0 σετ (21-13, 21-14).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ