Τρίτη 8 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
Με φόρα για τα ψηλά

Με την ψυχολογία στα ύψη από τις επιτυχίες κόντρα σε Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στο ΣΕΦ την Μπασκόνια (21.00 Novasports 1) για τη 17η αγωνιστική. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να συνεχίσουν σε νικηφόρα πορεία προκειμένου να κρατηθούν εντός της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας για να έχουν ακέραιες τις ελπίδες για τον στόχο του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ (πρώτη τετράδα). Παράλληλα θέλουν να διατηρήσουν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο την ψυχολογία τους ενόψει και της δύσκολης αναμέτρησης που ακολουθεί την Πέμπτη με την Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Για ένα ακόμη δύσκολο ματς στη διοργάνωση, στο οποίο η ομάδα του θα πρέπει να αντεπεξέλθει και να επικρατήσει, μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ. Ο ίδιος χαρακτήρισε δύσκολη αντίπαλο την Μπασκόνια, η οποία, όπως είπε, έχει αποδείξει μέχρι τώρα την ποιότητα. Γι' αυτό, όπως σημείωσε, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή επισημαίνοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν τη μέγιστη συγκέντρωση για να φθάσουν στη νίκη. Αναφερόμενος στο θέμα της κούρασης καθώς αυτό θα είναι το 5ο ματς της ομάδας μέσα 10 μέρες ο Αμερικανο-ισραηλινός κόουτς εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη σωματικά και ψυχολογικά. Μιλώντας για τον ενθουσιασμό που έχουν προκαλέσει στην ομάδα οι συνεχόμενες επιτυχίες ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε πως οι παίκτες του παραμένουν προσγειωμένοι γνωρίζοντας πως δεν πρέπει να ενθουσιαστούν υπερβολικά. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

  • Αλλα σημερινά παιχνίδια: Κίμκι - Φενερμπαχτσέ (19.00 Novasports 4), Zαλγκίρις Κάουνας - Εφές (20.30 Novasports 3), Γκραν Κανάρια - Ρεάλ Μαδρίτης (22.30 Νovasports 2).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ