Τρίτη 8 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Σε Ξάνθη και Γιάννενα το ενδιαφέρον

Με την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών να θέτει ερωτήματα για αρκετά παιχνίδια του προγράμματος κάνει πρεμιέρα σήμερα η φάση των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας, με τη διεξαγωγή των πρώτων παιχνιδιών. Σημειώνεται πως από αυτή τη φάση και μέχρι τα ημιτελικά τα παιχνίδια είναι διπλά νοκ - άουτ.

Από τις αναμετρήσεις του σημερινού πρώτου μέρους του προγράμματος ξεχωρίζει αυτή στα Πηγάδια μεταξύ της Ξάνθης και του Ολυμπιακού, με τις δυο ομάδες να τα ξαναλένε μερικές βδομάδες μετά το επεισοδιακό ματς για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο. Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στην έτερη μονομαχία του προγράμματος με άρωμα... Super League.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ, στη σκιά του θέματος που προέκυψε με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάν της Σαουδικής Αραβίας, θα δοκιμαστεί στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η κόντρα του Ηρακλείου μεταξύ του Εργοτέλη και του ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος (15.00 Cosmote Sport 3), Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ (17.00 Cosmote Sport 1), Ξάνθη - Ολυμπιακός (17.15 Cosmote Sport 2), Εργοτέλης - ΟΦΗ (19.30 Cosmote Sport 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ