Τετάρτη 9 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΤΡΑ - 2οι ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Επιστολή του Κ. Πελετίδη για τα προβλήματα στην προετοιμασία τους

Τα σοβαρά προβλήματα στην προετοιμασία για τη διοργάνωση των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα το ερχόμενο καλοκαίρι αποτελούν το αντικείμενο επιστολής του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Στην επιστολή ο Κ. Πελετίδης εκφράζει την ανησυχία του για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, μόλις 7 μήνες πριν τη διοργάνωση, και προειδοποιεί για τον ορατό κίνδυνο αδυναμίας διεξαγωγής των αγώνων.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Πάτρας αναφέρει τα εξής:

«Ενώ βρισκόμαστε μόνο επτά μήνες πριν τη διεξαγωγή των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και παρά τις προσπάθειές μας, δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση από την Οργανωτική Επιτροπή για την πορεία της προετοιμασίας της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, δεν είμαστε ενημερωμένοι για τα παρακάτω: Τη χρηματοδότηση λειτουργίας της Οργανωτικής Επιτροπής. Τους λόγους για τους οποίους δεν συνεδριάζει η Οργανωτική Επιτροπή. Τον καταρτισμό του master plan της διοργάνωσης και την παράδοσή του στην Οργανωτική Επιτροπή. Τις τεχνικές μελέτες των τεχνικών έργων υποδομής. Τις προκηρύξεις διαγωνισμών για τις προμήθειες, τις υπηρεσίες και τα έργα. Την άποψη της ΔΕΜΑ για την πορεία της προετοιμασίας.

Αντικειμενικά ο εναπομείνας χρόνος είναι πλέον ανεπαρκής για την άρτια προετοιμασία της διοργάνωσης, και εκφράζοντας για πολλοστή φορά την ανησυχία μας, επισημαίνουμε πλέον τον ορατό κίνδυνο ακόμη και της αδυναμίας πραγματοποίησης των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην πόλη μας.

Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε για τον ορισμό άμεσης συνάντησής μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ