Τετάρτη 9 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Κρίνονται οι ελπίδες

Αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο ακόμα και του αποκλεισμού από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη απόψε με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ (21.00 - Novasports 2) για την 17η αγωνιστική. Οι «πράσινοι», που έχουν «κατρακυλήσει» στην 11η θέση της βαθμολογίας, έχουν πρώτο μέλημα την επάνοδο στην οκτάδα και τις θέσεις πρόκρισης, και επιπρόσθετα να ανεβάσουν το ηθικό τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με τους εκτός έδρας αγώνες απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις Κάουνας και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός παραδέχτηκε ο τεχνικός της ομάδας, Ρικ Πιτίνο, και ζήτησε από τους παίκτες του μυαλωμένο παιχνίδι με έμφαση στις κατοχές, τις οποίες θεωρεί κλειδί για την έκβαση του αγώνα. Χαρακτήρισε σημαντικές τις απουσίες των τραυματιών Λάνγκφορντ και Αντετοκούμπο, εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος, ποντάροντας και στην ενίσχυση από τους φίλους της ομάδας. Σχολιάζοντας την επικείμενη μεταγραφή του Σον Κιλπάτρικ, έκανε λόγο για την «κατάλληλη επιλογή» τη δεδομένη στιγμή.

  • Αλλοι σημερινοί αγώνες: Νταρουσάφακα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19.15 - Novasports 3), Μακάμπι - Μπούντουσνοστ (21.05 - Novasports 4), Αρμάνι Μιλάνο - Μπαρτσελόνα (21.45 - Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ