Τετάρτη 9 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
«Πάγωσε» στην Πάτρα ο ΠΑΟΚ

Κάνοντας τη σπουδαία έκπληξη, η Παναχαϊκή επικράτησε στην Πάτρα του ΠΑΟΚ με 2-1 στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου παίρνοντας ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Μάλιστα, οι Πατρινοί υποχρέωσαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην πρώτη ήττα από την αρχή της σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι, αν και αουτσάιντερ, κοίταξαν στα ίσα τον κάτοχο του τίτλου και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, έδειξαν χαρακτήρα και εκμεταλλεύτηκαν άριστα τις όποιες αδυναμίες έδειξαν οι αντίπαλοι. Η Παναχαϊκή προηγήθηκε με τον Μπαστακό (35'), ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Καρέλη (56'), ωστόσο το γκολ του Λουμπαρδέα (68') αποδείχθηκε αρκετό για την επιτυχία των Πατρινών.

Στα Πηγάδια Ξάνθη και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν τις επιθετικές πρωτοβουλίες, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι διπλά άτυχοι στοχεύοντας δύο φορές το δοκάρι (ο Φορτούνης, ένα σε κάθε ημίχρονο). Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το μη καταλογισμό πέναλτι στο 28'.

Σε έναν επικίνδυνο λόγω χιονιού αγωνιστικό χώρο στα Γιάννενα ΠΑΣ και Πανιώνιος ήρθαν ισόπαλοι 1-1, σκορ που δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους «κυανέρυθρους» για τη ρεβάνς της Ν. Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κριζμάν (13') και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τσιλούλη (24', πέν.).

Χωρίς νικητή έληξε και το τοπικό ντέρμπι του Ηρακλείου αφού Εργοτέλης και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 (Ιατρούδης 66' - Νάστος 28').

Δοκιμάζονται τα φαβορί

Εκτός έδρας δοκιμασίες για τα φαβορί περιλαμβάνει το σημερινό δεύτερο μέρος του προγράμματος των πρώτων αγώνων για τη φάση των «16» του θεσμού. Στα Χανιά ο Κισσαμικός θα υποδεχθεί τη λαβωμένη από τις απουσίες ΑΕΚ (19.30 Cosmote Sport 1). Στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο στην αθηναϊκή συνοικιακή κόντρα (15.00 Cosmote Sport 3). Στη Λάρισα η ΑΕΛ θα κοντραριστεί με τον Αστέρα Τρίπολης (17.15 Cosmote Sport 2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ