Σάββατο 19 Γενάρη 2019 - Κυριακή 20 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Το Σάββατο 19 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στο φουαγιέ του δημαρχείου Ευόσμου, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Θανάσης Κοκονάς, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τη Δευτέρα 21 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στο Θεατράκι Χηλής στην Καλαμαριά, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Βικέντιος Αντωνάκης, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Τρίτη 22 Γενάρη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο Βόρειο Αιγαίο

Η ΤΕ Λήμνου του ΚΚΕ καλεί το Σάββατο 19 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης», στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»: Του υποψήφιου περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Σταύρου Τάσσου, και του υποψήφιου δημάρχου Λήμνου, Κώστα Μαδυτινού. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Β. Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Σάμου καλεί στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει με θέμα τις τοπικές εκλογές, τη Δευτέρα 21 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσουν: Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμου, Κώστας Τζίχας, ο Σταύρος Τάσσος, η Αγλαΐα Κυρίτση.

Σε εκδήλωση - συγκέντρωση στη Χίο, την Τετάρτη 23 Γενάρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Μάρκος Σκούφαλος. Θα χαιρετίσουν ο Σταύρος Τάσσος και η Αγλαΐα Κυρίτση.

Σε άλλες περιοχές

Το Σάββατο 19 Γενάρη:

-- Σε πολιτική εκδήλωση - λαϊκό γλέντι που οργανώνει η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Μπάρας, θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση της ΚΟΒ Μεσσαράς Κρήτης του ΚΚΕ, στην ταβέρνα «Στροφή» στον Σίβα του δήμου Φαιστού. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης. Θα παρουσιαστούν οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Φαιστού και δήμου Γόρτυνας, Γιάννης Ζαχαριουδάκης και Μιχάλης Μανιαδάκης, αντίστοιχα.

Την Κυριακή 20 Γενάρη:

-- Σε σύσκεψη στο Μαρτίνο Φθιώτιδας (αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου), στις 11 π.μ., θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών Θωμάς Καρατράντος.

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Φαρσάλων καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στις 11 π.μ., στο μεζεδοπωλείο «Μέρμηγκας» στα Φάρσαλα. Θα παρουσιαστεί ο υποψήφιος δήμαρχος. Επίσης, θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τάσος Τσιαπλές.

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Κιλελέρ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει, στις 6.30 μ.μ., στο «Ηδιστον cafe» στη Νίκαια. Θα παρουσιαστεί ο υποψήφιος δήμαρχος. Επίσης, θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τάσος Τσιαπλές.

-- Σε σύσκεψη στην Ελάτεια Φθιώτιδας (Ταβέρνα «Πόντος»), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Τσούλφας, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τη Δευτέρα 21 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στη Λευκάδα, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Νεκτάριος Τριάντης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα συμμετάσχουν η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Αλεξάνδρα Μπαλού, και ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας Βαγγέλης Βερροιώτης. Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», την Τρίτη 22 Γενάρη, θα πραγματοποιήσουν περιοδείες σε χώρους δουλειάς και συναντήσεις με φορείς των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ