Τετάρτη 23 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Στους «8» ΠΑΟΚ και Πανιώνιος

Ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος έγιναν χτες οι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, νικώντας την Παναχαϊκή και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα, στους επαναληπτικούς αγώνες για τη φάση των «16».

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε την ήττα του στον πρώτο αγώνα στην Πάτρα (2-1), νικώντας 5-0 την Παναχαϊκή. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και απέβαλαν γρήγορα το άγχος με σκόρερ τους Μάτος (5') και Ζαμπά (37'). Η πρόκριση πήρε πανηγυρική διαστάσεις στην επανάληψη με τα γκολ των Λημνιού (46'), Ζαμπά (54') και Mίσιτς (67').

Ραντεβού στην οκτάδα «έκλεισε» και ο Πανιώνιος, που νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση. Το σκορ άνοιξε ο Ντουρμισάι με πέναλτι (53') το οποίο αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι, και στο 75' ο Σαραμαντάς «καθάρισε» για τους «κυανέρυθρους».

Σε Φάληρο και Τρίπολη το ενδιαφέρον

Οι αγώνες σε Φάληρο και Τρίπολη συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σημερινό δεύτερο μέρος των ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη (19.30 - Cosmote Sport 1) μετά το 0-0 στα Πηγάδια, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την ΑΕΛ (17.15 - Cosmote Sports 3) η οποία έχει ελαφρύ προβάδισμα μετά το υπέρ της 3-2 του πρώτου αγώνα. Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στον Κισσαμικό στο ΟΑΚΑ (17.15 - Cosmote Sport 2), με τον πρώτο αγώνα να έχει λήξει 1-1. Τυπική διαδικασία αναμένεται το ματς στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης (15.00 - Cosmote Sport 1), καθώς οι Περιστεριώτες έχουν νικήσει 3-0 στον πρώτο αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ