Τετάρτη 23 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
«Στα βαθιά» ο Ολυμπιακός

Με τον αέρα της προ ημερών κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός ρίχνεται «στα βαθιά» στην Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας απόψε τη Γιουγκ στην Κροατία (21.30) για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντεπεξέλθουν σε ένα δύσκολο τεστ δυνάμεων, καθώς η αντίπαλός τους είναι πρωτοπόρος του ομίλου και αήττητη μέχρι στιγμής. Η ελληνική ομάδα, με εξαιρετική ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και τη νίκη επί της Γιαντράν την προηγούμενη αγωνιστική, επιδιώκει το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να πλησιάσει την κορυφή.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας Θοδωρή Βλάχου τέθηκε και ο Γιώργος Δερβίσης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο φάιναλ 4 του Κυπέλλου στο Καρπενήσι.

  • Οι άλλοι αγώνες του ομίλου: Ζολνόκι - Μλάντοστ (20.00), Σπαντάου - Ανόβερο (20.00), Σπορτ Μάνατζμεντ - Γιαντράν Σπλιτ (21.30).
  • Η βαθμολογία: Γιουγκ 18, Σπορτ Μάνατζμεντ 13, Ολυμπιακός 11, Μλάντοστ 8, Ζολνόκι 6, Σπαντάου 4, Γιαντράν Σπλιτ 3, Ανόβερο 3.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ