Σάββατο 2 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 3 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκέντρωση εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας

Από την κινητοποίηση της Παρασκευής
Από την κινητοποίηση της Παρασκευής
Μήνυμα συνέχισης του αγώνα για μόνιμη σταθερή δουλειά, για μαζικούς μόνιμους διορισμούς, για κάλυψη των αναγκών των σχολείων έστειλαν εκπαιδευτικοί με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή.

Οπως τονίστηκε στη διάρκεια της κινητοποίησης, μετά τις μεγάλες κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος και την ψήφιση της τροπολογίας με τα κριτήρια διορισμών, ο αγώνας συνεχίζεται με επόμενο σταθμό τη συμμετοχή στο πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο την Τρίτη 12 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος με πορεία στη Βουλή.

Μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που πήραν μέρος στην κινητοποίηση, έστειλαν το μήνυμα ότι μπορεί να ψηφίστηκε το πλαίσιο για τα κριτήρια διορισμών, ωστόσο συνεχίζεται ο αγώνας για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά. Και ζήτησαν για μια ακόμα φορά την ικανοποίηση του αιτήματος για μονιμοποίηση των συμβασιούχων που χρόνια τώρα γυρίζουν στην Ελλάδα καλύπτοντας πραγματικές ανάγκες των σχολείων και με δικαιώματα αναντίστοιχα με αυτά των μόνιμων συναδέλφων τους, για 30.000 διορισμούς που θα καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες της Εκπαίδευσης. Τόνιζαν ότι οι διορισμοί που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, εφόσον γίνουν, αποτελούν ψίχουλα μπροστά στις πραγματικές ανάγκες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ