Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Μετς

Το ντέρμπι στο Μετς μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ δεσπόζει στο κυρίως μέρος του προγράμματος της φάσης των 16 του Κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ, απ' όπου θα προκύψουν οι ομάδες της οκτάδας. αφού τα παιχνίδια είναι νοκ αουτ. Σημειώνεται πως στα προημιτελικά έχει ήδη κλείσει θέση η Ροδίων Αθλησις στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία των 16 την περασμένη Δευτέρα, νικώντας με 3-0 το Αιγάλεω.

Στο σημερινό πρόγραμμα ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τα ξαναλένε τέσσερις μέρες μετά την κόντρα τους για το πρωτάθλημα στο κλειστό του Πανελληνίου, με νικητή τον δεύτερο με 3-0 σετ. Κατά τ' άλλα προβάδισμα στα προγνωστικά έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αγωνιζόμενοι στις έδρες τους απέναντι σε Παμβοχαϊκό και ΑΕ Κομοτηνής αντίστοιχα. Δύο τοπικές κόντρες φιλοξενούνται στη Θεσσαλονίκη. Η ΑΕΝ Πανοράματος υποδέχεται τον Πήγασο Πολίχνης στο ντέρμπι των ομάδων που προέρχονται από την Α2 ενώ η ΧΑΝΘ θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή στο... ριμέικ της περσινής τους κόντρας και πάλι για τους 16 του θεσμού. Σημειώνεται πως το τελευταίο εισιτήριο για την οκτάδα θα κριθεί την Τετάρτη 13 Φλεβάρη με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Νέστορα και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά τα παιχνίδια: (Πυλαία 17.30): ΠΑΟΚ - ΑΕ Κομοτηνής, (Ρέντη 18.00) Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός, (ΜΕΤΣ 18.00) ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, (Πανόραμα 21.15) ΑΕΝ Πανοράματος - Πήγασος Πολίχνης, (ΧΑΝΘ 21.30) ΧΑΝΘ - Ηρακλής Πετ. 2015.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ