Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Τέλος ο Ουζουνίδης, επιστροφή Χιμένεθ

Λίγους μήνες μετά το αντίο ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει ξανά στην ΑΕΚ αντικαθιστώντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη που παραιτήθηκε

Eurokinissi Sports

Λίγους μήνες μετά το αντίο ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει ξανά στην ΑΕΚ αντικαθιστώντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη που παραιτήθηκε
Εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ έφερε η κατώτερη των προσδοκιών πορεία της ομάδας φέτος. Από χτες ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν και θα αντικατασταθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ, σε μια αντιστροφή ρόλων από το περασμένο καλοκαίρι, όταν - θυμίζουμε - ο Μ. Ουζουνίδης είχε αντικαταστήσει τον Ισπανό τεχνικό μερικές βδομάδες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την «Ενωση». Θα είναι η τρίτη θητεία του Χιμένεθ στην ΑΕΚ, μετά τις σεζόν 2010-11 και 2017-18.

Η αποτυχία της ΑΕΚ να κερδίσει το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που συνοδεύτηκε για άλλη μια φορά από άσχημη εμφάνιση, αποδείχθηκε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη συνεργασία με τον Ουζουνίδη, ο οποίος χτες υπέβαλε την παραίτησή του. Στις επιτυχίες του πιστώνεται η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, όπου όμως η ΑΕΚ τερμάτισε χωρίς βαθμό, ενώ εξίσου αποκαρδιωτική κρίθηκε και η εικόνα στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να βρίσκεται 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή και 8 βαθμούς από τη 2η θέση, και χωρίς νίκη σε ντέρμπι.

Μετά την παραίτηση Ουζουνίδη η διοίκηση της ΑΕΚ κινήθηκε άμεσα και ήρθε σε συμφωνία για συνεργασία 1,5 χρόνου με τον Χιμένεθ, που ήταν ελεύθερος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Λας Πάλμας. Ο Ισπανός τεχνικός αναμενόταν χτες το βράδυ στην Αθήνα για τα τυπικά και εκτός απροόπτου θα καθοδηγήσει την ομάδα στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Την ίδια ώρα, εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν και στο μέτωπο του Σιμόες, που φέρεται έτοιμος για ανανέωση της συνεργασίας, μετά την προσέγγιση που υπήρξε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της πλευράς του Πορτογάλου παίκτη και της ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ