Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΗΡΩ ΚΑΡΔΑΣΗ
ΗΡΩ ΚΑΡΔΑΣΗ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΛΙΑΜΤΣΑ (φωτ.), νεολαίου κομμουνιστή από την Παρνασσίδα Φωκίδας, που μαζί με άλλους 6 συναγωνιστές του από την Παρνασσίδα, κρατούμενοι στις φυλακές Λάρισας, εκτελέστηκαν από τους Ιταλούς στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, στις 13 Φλεβάρη του 1943, καθώς επίσης και στη μνήμη του συντρόφου ΤΣΑΤΗΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ (Απελευθερωτής), μέλους της διλοχίας Πάρνηθας του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε στην Πάρνηθα το 1948 και της συντρόφου του αγωνίστριας ΜΟΡΦΟΥΛΑΣ (Φούλας), προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ ΚΙΔΕ της Βιομηχανίας του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Αστέρω Θάνου, Ηλιάνα Μουτσιανά

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή τα εννέα χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου συντρόφου, αγωνιστή και ομότιμου καθηγητή ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ για τις ανάγκες του Κόμματος.

***

Εις μνήμην του ιδεολόγου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΕΡΡΙΟΥ η οικογένειά του προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αργυρούπολης.

***

Στη μνήμη του παππού μου, ΓΙΩΡΓΗ ΒΑΡΟΤΣΗ, από την Καμάρα Κέρκυρας, πιστού οπαδού του Κόμματος σε όλη του τη ζωή, προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματός μας.

Ελενα Βαρότση

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΦΥΡΛΑ καθώς και του συζύγου μου ΑΝΤΩΝΗ ΣΥΛΛΑ προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης για τα 100χρονα του τιμημένου ΚΚΕ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΖΕΠΠΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΖΕΠΠΟΣ
Μαρία Σύλλα

***

Στη μνήμη των αγωνιστών του ΔΣΕ ΜΑΡΙΑΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΛΑΤΖΗ και ΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΑΡΕΛΛΟΥ, από τη Σούρπη Μαγνησίας, τα παιδιά και ανίψια τους προσφέρουν 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Αννα Καλατζή - Κοντογιάννη

Ρίτα Καλατζή - Αναστασοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Γενάρη του 2019 συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από το θάνατο της ΡΟΖΑΣ ΤΑΤΣΗ - ΓΙΑΦΑΣΟΒΑ, καθηγήτριας Ιστορίας στην πρώην ΕΣΣΔ, διδάκτορα κι υφηγήτριας πανεπιστημίου της Τασκένδης. Εργάσθηκε 35 χρόνια, δημοσίευσε πάνω από 40 επιστημονικές και μεθοδικές εργασίες. Το 1957 παντρεύτηκε τον Κώστα Τάτση, πολιτικό πρόσφυγα, μηχανικό τηλεπικοινωνιών και απέκτησαν ένα γιο, τον Νικόλαο Τάτση, επίσης μηχανικό τηλεπικοινωνιών. Υπήρξε καλή σύζυγος, άξια μητέρα και γιαγιά.

Στη μνήμη της Ρόζας η οικογένεια Τάτση Κώστα προσφέρει οικονομική βοήθεια στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ κέντρου Νέας Ιωνίας, με το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συνεπούς και έντιμου οπαδού του Κόμματος ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥ ο Κώστας και η Παναγιώτα προσφέρουν 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αιγάλεω.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΣΑΡΑΦΙΔΗ και για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ σύντροφοι και φίλοι του ΚΚΕ στο Βέλγιο προσφέρουν 300 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Βελγίου.

***

ΦΩΤΟ

«Το νου σας σύντροφοι ποιητές, αδέρφια μου / ας κρατάμε τ' αυτί μας στυλωμένο στο γυαλί της σιωπής, - τα βήματα του εχθρού και του φίλου μοιάζουν στο θαμπόφωτο του δάσους. Πρέπει να διακρίνουμε». Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ η Δήμητρα Παυλάκου προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Ζωντανός παραμένει στη σκέψη μας ο αγαπημένος μας ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ, από την Ποντοκερασιά Κιλκίς, μαχητής του ΔΣΕ, κομμουνιστής, πολιτικός πρόσφυγας στη ΛΔ Βουλγαρίας. Μέχρι την τελευταία του πνοή, πρόσφερε όλες του τις δυνάμεις απλόχερα και ανιδιοτελώς, στην τάξη που ανήκε, στο Κόμμα που υπηρέτησε. Για μας την οικογένειά του αποτελεί παράδειγμα και μας δίνει κουράγιο και συνεχίζουμε στα χνάρια του.

ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Καλαμαριάς και 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Δημόσιας Διοίκησης Θεσσαλονίκης για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και αδερφού, ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που «έφυγε» απρόσμενα γρήγορα από κοντά μας στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη, και μέχρι τέλους της ζωής του πάλευε για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για το σοσιαλισμό, συνεπούς και ακούραστου αγωνιστή, πάντα παρόντος σε όλες τις εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος, προσφέρουμε στο Κόμμα 200 ευρώ μέσω της ΤΟ Ροδόπης του ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Σταυρούλα, οι κόρες του Αθανασία και Κωνσταντίνα και η αδελφή του Ολγα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΗ (φωτ.) και του θείου μου ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, που εκτελέστηκαν από το Εκτακτο Στρατοδικείο Σερρών για τον αγώνα τους ενάντια στο φασισμό και την πίστη τους στα ιδανικά του ΚΚΕ στις 3 Φλεβάρη 1948, καθώς και στη μνήμη του θείου μου ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΥ που σκοτώθηκε στη μάχη της Νέας Ζίχνης Σερρών από τους φασίστες, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Συκεών.

Κουτσουρά - Χαΐνογλου Σοφία

***

ΦΩΤΟ

Στις 14 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από το θάνατο του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ (φωτ.). Γεννήθηκε στην Κορωνούδα Κιλκίς το 1927. Μαχητής του ΔΣΕ από το 1947, οπότε και γίνεται μέλος του ΚΚΕ. Πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία, όπου παντρεύτηκε τη μαχήτρια του ΔΣΕ Παντελίδου Παρθένα και έκαναν τρία παιδιά. Επαναπατρίστηκαν το 1967. Υπήρξε καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη» και συμμετείχε πάντα στις εκδηλώσεις του Κόμματος.

ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Στη μνήμη του συζύγου, πατέρα και παππού ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ, καθώς και στη μνήμη των πεθερικών του ΙΩΑΝΝΗ και ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ και του κουνιάδου του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ από τα 17 του χρόνια, που αιχμαλωτίστηκε και δολοφονήθηκε από τους μοναρχοφασίστες στο χωριό Παναγίτσα, στην περιοχή Καϊμακτσαλάν, η σύζυγός του Παρθένα και οι κόρες Μαρία και Κούλα προσφέρουν 140 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

***

ΦΩΤΟ

Το 2012 «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, από το Λεοντάρι Καρδίτσας. Από τα νεανικά του χρόνια συμμετείχε στους αγώνες από τις γραμμές του ΚΚΕ. Νεαρός ακόμα έλαβε μέρος στους αγώνες της Εθνικής Αντίστασης. Μετά την αποχώρηση των Γερμανών κατακτητών και την εγκαθίδρυση του αντιδραστικού, αντιλαϊκού κράτους που ακολούθησε τη συμφωνία της Βάρκιζας βρέθηκε στις γραμμές του ΔΣΕ. Το 1967 η δικτατορία των συνταγματαρχών και πάλι τον εξόρισε.

Υπήρξε πιστός, σταθερός μαχητής του ΚΚΕ. Αταλάντευτος κομμουνιστής, με πίστη στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού, διακρίθηκε για το ήθος του, την τιμιότητά του και απολάμβανε τον σεβασμό από το σύνολο της κοινωνίας.

Η γυναίκα του Ευγενία και τα παιδιά του προσφέρουν στη μνήμη του 50 ευρώ στην ΤΕ Καρδίτσας για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας γαμπρού και θείου, ΦΩΤΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, που πριν από λίγες μέρες μας αποχαιρέτησε για πάντα, η οικογένεια Σωτήρη Στουρνάρα - Χρυσούλας Κώτσια, τα παιδιά Ηλίας και Βασίλης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΤΟ Καρδίτσας, το ποσό των 60 ευρώ.

Ηταν στενός οπαδός του Κόμματος, με έντονα ανεβασμένη την ταξική συνείδηση. Παρέμεινε πιστός στις αρχές και αξίες του, μέχρι το τέλος της ζωής του. Το ήθος του, το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη, το κέφι για ζωή θα μας είναι αξέχαστα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΦΩΤΗ και για τα 100 χρόνια του Κόμματός μας, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Πόλης 2, της Τομεακής Οργάνωσης Αρτας, το ποσό των 50 ευρώ.

Η σύζυγός του Ελένη Παπασπύρου

***

ΦΩΤΟ 4

Τιμώντας τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ προσφέρουμε συμβολικά 50 ευρώ ενίσχυση μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης, στη μνήμη των δικών μας ανθρώπων, αδελφών και ανιψιών ΔΗΜΗΤΡΗ (φωτ.) και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΛΥΚΟΥΔΗ (φωτ.), ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΦΙΦΛΗ (φωτ.), ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ (φωτ.), ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΒΟΥΤΣΟΥΡΑ - ΛΥΚΟΥΔΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΟΛΙΩΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΥΚΟΥΔΗ, καθώς και των γονιών μας ΗΛΙΑ και ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ ΛΥΚΟΥΔΗ, ΚΩΣΤΑ και ΜΑΡΟΥΛΙΩΣ ΔΟΛΙΩΤΗ.

Παναγής και Ευανθία Λυκούδη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ ΖΗΤΗΡΙΔΟΥ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, που υπηρέτησε σε όλη της τη ζωή τις αρχές και αξίες του ΚΚΕ μέσα από τις γραμμές του, προσφέρω 500 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Πολίχνης και της ΟΒ Μαθητών Πολίχνης.

Ο γιος της Παναγιώτης Χαραλαμπίδης

***

ΦΩΤΟ

Στις 21 Δεκέμβρη 2018 «έφυγε» για πάντα από κοντά μας - αλλά όχι από τη μνήμη μας - ένας πολύ αγαπημένος σύντροφος, ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ. Ανήκε στη γενιά των κομμουνιστών που πέρασε από τα «σαράντα κύματα», από τη «φωτιά και το σίδερο», αλλά δεν λύγισε, τη γενιά των αλύγιστων της ταξικής πάλης. Είχα τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσω από κοντά, από έναν άλλο επίσης πολύ αγαπημένο σύντροφο - αδελφικό φίλο της νεότερης γενιάς των στελεχών του ΚΚΕ, τον Λευτέρη Παπακωνσταντόπουλο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
Σε κέρδιζε με τη συντροφικότητά του, τη σεμνότητά του, την ανθρωπιά που τον διέκρινε σε κάθε εκδήλωση της ζωής. Στη μνήμη του προσφέρω συμβολικά - μέσω ΚΟ ΟΤΕ του ΚΚΕ - το ποσό των 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, του Κόμματος που διαπαιδαγώγησε και ατσάλωσε συντρόφους σαν τον σύντροφο ΜΠΑΜΠΗ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟ, που αποτελούν παράδειγμα για όλους εμάς τους νεότερους.

Ανδριανός Μπούκουρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου, συζύγου και πατέρα ΛΑΜΠΡΟΥ ΖΗΣΙΜΟΥ, που αγωνίστηκε ακούραστα και αταλάντευτα από τις γραμμές του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία του πνοή, που παραμένει πάντα ζωντανός στο νου και την καρδιά μας και μας συντροφεύει στους αγώνες για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, για τα οποία αφιέρωσε όλη του τη ζωή με πίστη και αφοσίωση, συνέπεια και αισιοδοξία, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Σαλαμίνας 100 ευρώ.

Η συντρόφισσά του στη ζωή και τον αγώνα, Στέλλα

Τα παιδιά τους, Ευγένιος και Μαρία

  • Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΛΑΜΠΡΟΥ ΖΗΣΙΜΟΥ προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Σαλαμίνας, 80 ευρώ.

Γιώργος Πιπέρης - Ζωή Διαμαντοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΡΙΖΟΥ από τα Πράμαντα Ιωαννίνων, μαχητή του ΕΛΑΣ, η σύζυγός του Βασιλική προσέφερε, μέσω της ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ, 30 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος, για να μην ξεχαστούν τα 15 και πλέον χρόνια φυλακίσεων και εξοριών που πέρασε (από τις 7/5/1948 έως τις 8/1/1964) για την προσφορά του στο διώξιμο των κατακτητών από τον τόπο μας.

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των ΒΑΣΙΛΗ, ΝΙΚΟΥ, ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ, ΜΙΜΗ και ΗΡΩΣ ΚΑΡΔΑΣΗ οι οικογένειές τους προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Αγ. Σοφιάς.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των θείων της ΝΤΟΡΑΣ και ΖΕΠΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, η Α. Μ. προσφέρει 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγ. Σοφιάς και Δήμου Πειραιά.

ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΤΟΥΠΗ ΒΑΣΙΛΗ, στελέχους για πολλά χρόνια του ΚΚΕ, και για τα 100 χρόνια του Κόμματός μας, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής.

Η οικογένειά του Ξένια, Πέρσα, Δήμητρα


ΤΑΤΣΗ ΡΟΖΑ
ΤΑΤΣΗ ΡΟΖΑ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΔΑΣΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΔΑΣΗ

ΝΤΟΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
ΝΤΟΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΗΣΙΜΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΗΣΙΜΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΖΗΤΗΡΙΔΟΥ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΖΗΤΗΡΙΔΟΥ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΜΤΣΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΜΤΣΑΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΩΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΥΠΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΥΠΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΙΖΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΙΖΟΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2023-11-29 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2017-04-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-10-26 00:00:00.0)
ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-11-14 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-12-21 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ (2006-01-29 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ