Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

MotionTeam

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη
Με το σύνθημα «Σταθερή δουλειά ζητά η εργατιά, κόντρα σε μνημόνια και αφεντικά», οι εργαζόμενοι από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα διαδήλωσαν χτες και στη Θεσσαλονίκη.

Στη συγκέντρωση των σωματείων του Δημοσίου, που πραγματοποιήθηκε στο Αγαλμα Βενιζέλου, μίλησε η Κλεοπάτρα Χοροζίδη, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης. Οπως υπογράμμισε, «αποφασίσαμε να ενώσουμε τη φωνή μας με όλους τους συναδέλφους μας πανελλαδικά και να ζητήσουμε - ως αρχή - την κατάργηση των διατάξεων του άρθρου 103 του Συντάγματος και κάθε άρθρου που λειτουργεί ως εμπόδιο για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων (...) Ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων αφορά όλους, μόνιμους και συμβασιούχους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».

Ακολούθησε μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Εκεί αντιπροσωπεία των εργαζομένων επέδωσε το πλαίσιο με τα αιτήματά τους.

Στη Λάρισα

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, με το ίδιο περιεχόμενο, πραγματοποίησαν χτες το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Λάρισας και το Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών ν. Λάρισας. Εκπρόσωποι των σωματείων συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής, Κ. Παππά, επιδίδοντάς του υπόμνημα με τα αιτήματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ